Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to frame3, RMKomodity

data jsou až na nepatrné rozdíly stejná, rozdíl je pouze v tom že NT vykresluje RB trochu odlišným způsobem než používám já v sieře.
Po třetím obchodě jsem skončil, ale troj tam byl, to máš pravdu.

Richard

Odesláno

danek:

Taky bych se Tě rád zeptal v čem spočívá ten rozdíl vykreslování a hlavně jakej vliv na vstupy a výstupy jsi z dlouhodobýho hlediska vypozoroval. Už myslim že i v minulosti Ti tu někdo psal, že jeho by už trh na nějaký formaci vyhodil dřív, ale tebe to drželo v klidu dál.

Odesláno

RMKomodity a frame 3

rozdil mezi RB type 1 a Rb type 2 je ve zpusobu vykreslovani........dejme tomu mas RB 0.9..........u type 1 se svice uzavre po 9 ticku, ale dalsi se zacne delat az za dalsi jeden tick (tzn, dost casto se open nekreje s predchozim close)...........u type 2 se svice vykresluje ihned po 9tém ticku..........open se většinou kryje s close..............hodte si je v sierre vedle sebe a uvidite ten rozdil.............type 2 je takovej uhlazenejsi

Odesláno

Eifi a da sa RB dvojka nastavit v ninje ? , ja testujem s tym odskokom, a tym padom sa v podstate pripravujem o jeden bod tick na NQ, ale kedze s tym v backteste ratam tak by to strategii nemalo vadit.

Odesláno

to Eifi:

Diky za vysvetleni. Jinak jsem si toho pri testovani vsimnul, ze dost casto nekryje close s open pokud se trh rozjede. Pro pri testovani davam vstup nad high/low plus jeden tick, jinak by mi to casto ujelo. Predpokladam, ze v sierre si to muzete zvolit ten typ vykreslovani. V NT jsem takovou moznost nenasel.

Odesláno

Eifi:
Díky. Rozhodně by stálo za to umět způsob číslo jedna vykreslit i v NT. Docela mi přišlo divný, že se svíce vykresluje o jeden tick níž než předchozí uzavřela. Ten první způsob mi přijde mnohem víc přirozenější.

Odesláno

este tu niekto spominal ze ma nejaku indikaciu pri range bars ktora mu vykresluje kde by mal aktualny bar skoncit a preto je prenho lahcie vystavit stop SELL/BUY prikaz, docela sa obavam ze keby som mal ist za market tak by ma to stalo dost prachov.tie formacie co obchodujem su ale dost rychle, tak neviem. poradite?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...