Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Price action

ladary

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj všem,
chci predne podekovat Richardovi za opetovny nahled na "pracovni plochu", ujistuji se cim dal vic,
ze uz nejsem uplne becko a dostavam PA aspon trochu do krve. Ted budu mit dva tydny pauzu od
tradingu,takze budu vdecny za dalsi a dalsi grafy,nad kterymi budu moci badat. Pojedu na nouzovy
gprs system :).

Uspesne obchody preje

Robert

Sdílet pomocí služby

no neřek bych že nejsme ve vlákně pro začátečníky, protože tady v tom vlákně přispívají hlavně začátečníci (pokud nepočítam Danka apod). Každej z nás nejspíš v grafu pozná DT a DB..........de tu spíš o to porovnat si techniky vstupů a výstupů, takže netušim co ti vadí na tom, že je někdo zvědavej, jak to dělá ten druhej..............to ty si určitě na všechno přišel sám a na nic ses nepsal co?...............takový mam nejradši (td)

Sdílet pomocí služby

robert >> Jenom posledních pár slov, čas je drahý, tak ho nechci vyplýtvat na blbostech. Neřekl jsem že jsem úspěšný v tradingu a nevím jestli to někdy řeknu. Na papertradu je dobré si to vyzkoušet a jakmile jde všechno tak jak chceš tak hned přesun na live. Prostě si neříct: "ještě to není ťip ťop, ještě dva, tři roky budu papertrejdit, to je blbost, protože o hodně déle se člověk bude učit na live, to je uplně jiné prostředí tam a spoustu věci se budeš učit na novo. Tím končím tuto diskuzi.

Sdílet pomocí služby

chcel by som sa len opytat jednu vec. videl som na jednom screene od swena ze mu v reporte zbiera hodnoty MAE a MFE , ale nevidim co je to za platformu. robim teraz nejake zmeny ohladom softu a rad by som nieco co by umoznovalo tieto udaje ukladat v historii. planujem Ninja trader, ale ak by ste mi povedali ci to ide v siere, alebo kdekolvek, bol by som rad

dakujem

Sdílet pomocí služby

• 2 týdny později...

Vkládám graf s obchody ze 17.7.2008 1) Long na základě DB vstup 689.1, výstup na pos. SL 691.8 +270$. Volnější SL by zde byl výhodou. 2) Short, vstup DT na hodnotě 692.3 Trh dlouho váhal, potom se vydal na opačnou stranu. Výstup na SL -140$ (slip) 3) Long, vstup na S/R 692.1, pouze díky předchozí strátě. Za normálních okolností bych v žádném případě nebral. No a jak to bývá v podobných případech výstup na SL -130$ (opět slip). 4) Short vstup 689.7, na DB, trh se ovšem otočil takže výstup BE+1 5) Short na základě pěkného RR, hodnota 687.8, výstup na pos. SL 687.1 +70$, R0.5 nebylo bohužel dosaženo 6) Long vstup DB hodnota 683.3, výstup na R0.5 685.6 při druhém ataku zhora +230$. Opět volnější SL a trpělivost by zvítězily. Celkem +310$ na kontrakt S pozdravem Richard

5771

Sdílet pomocí služby

Ahoj Richarde.

Dvě SL po sobě? No to asi nebyl zrovna tvůj nejlepší den ;), ale ve finále výsledek bezva. Já bych jej bral hned :). Gratuluju.(tu)

Chci se zeptat, jestli s přidáním dalších kontraktů nepozoruješ na sobě nějaké změny v tvém obchodování. Např. větší rezervovanost, méně dravosti nebo co já vím, něco podobného ... Prostě nějaká větší obezřetnost, váhavost atd... Nebo jseš stále v pohodě, jako při jednom K?

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...