Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teda ale ste sa rozpisali :)

Ouklend: pre mna na FX to vystupenie znamena vyrazenie stopky, pri breakoutoch nocnoej japonskej seansi to je ked vezmem signal po prieraze na jednu stranu, a trh sa otoci cez range a vyda sa na opacnu stranu. vacsinou SL 30 - 35 pips

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj všem,
chci predne podekovat Richardovi za opetovny nahled na "pracovni plochu", ujistuji se cim dal vic,
ze uz nejsem uplne becko a dostavam PA aspon trochu do krve. Ted budu mit dva tydny pauzu od
tradingu,takze budu vdecny za dalsi a dalsi grafy,nad kterymi budu moci badat. Pojedu na nouzovy
gprs system :).

Uspesne obchody preje

Robert

Odesláno

no neřek bych že nejsme ve vlákně pro začátečníky, protože tady v tom vlákně přispívají hlavně začátečníci (pokud nepočítam Danka apod). Každej z nás nejspíš v grafu pozná DT a DB..........de tu spíš o to porovnat si techniky vstupů a výstupů, takže netušim co ti vadí na tom, že je někdo zvědavej, jak to dělá ten druhej..............to ty si určitě na všechno přišel sám a na nic ses nepsal co?...............takový mam nejradši (td)

Odesláno

danek:

Ten třetí obchod, ten se mi moc nezdá. Trh prakticky vůbec ráno 7:30-8:30 nerespektoval ten pivot, a přesto na něm vstoupíš na RR? Funguje ti to dlouhodobě?

Jinak hezké obchody. Mně jsou DT/DB proti srsti, radši chodím do trendu na RR, ale jak je vidět, tak to v pohodě funguje :)

Odesláno

robert >> Jenom posledních pár slov, čas je drahý, tak ho nechci vyplýtvat na blbostech. Neřekl jsem že jsem úspěšný v tradingu a nevím jestli to někdy řeknu. Na papertradu je dobré si to vyzkoušet a jakmile jde všechno tak jak chceš tak hned přesun na live. Prostě si neříct: "ještě to není ťip ťop, ještě dva, tři roky budu papertrejdit, to je blbost, protože o hodně déle se člověk bude učit na live, to je uplně jiné prostředí tam a spoustu věci se budeš učit na novo. Tím končím tuto diskuzi.

Odesláno

Jedna otazka k Pivotom, aky casovy ramec beriete do uvahy pri ich vypocte? V pripade e-minis vychadzate z celeho obchodneho dna, alebo len pocas hlavneho US obchodovania (15:30 - 22:00)?
Dakujem

Odesláno

to roxo:
je určitě víc přístupů a je možné vzít jak hlavní obchodní hodiny nebo celý obchodní den, každému může svědčit něco jiného. Já beru celý obchodní den, tj. 22:30-22:15.

zajímavá stránka o hodnotách pivotů pro různé trhy: www.mypivots.com/dn/

ať se daří,
Míra

Odesláno

chcel by som sa len opytat jednu vec. videl som na jednom screene od swena ze mu v reporte zbiera hodnoty MAE a MFE , ale nevidim co je to za platformu. robim teraz nejake zmeny ohladom softu a rad by som nieco co by umoznovalo tieto udaje ukladat v historii. planujem Ninja trader, ale ak by ste mi povedali ci to ide v siere, alebo kdekolvek, bol by som rad

dakujem

• 2 týdny později...
Odesláno

Vkládám graf s obchody ze 17.7.2008 1) Long na základě DB vstup 689.1, výstup na pos. SL 691.8 +270$. Volnější SL by zde byl výhodou. 2) Short, vstup DT na hodnotě 692.3 Trh dlouho váhal, potom se vydal na opačnou stranu. Výstup na SL -140$ (slip) 3) Long, vstup na S/R 692.1, pouze díky předchozí strátě. Za normálních okolností bych v žádném případě nebral. No a jak to bývá v podobných případech výstup na SL -130$ (opět slip). 4) Short vstup 689.7, na DB, trh se ovšem otočil takže výstup BE+1 5) Short na základě pěkného RR, hodnota 687.8, výstup na pos. SL 687.1 +70$, R0.5 nebylo bohužel dosaženo 6) Long vstup DB hodnota 683.3, výstup na R0.5 685.6 při druhém ataku zhora +230$. Opět volnější SL a trpělivost by zvítězily. Celkem +310$ na kontrakt S pozdravem Richard

5771

Odesláno

Ahoj Richarde.

Dvě SL po sobě? No to asi nebyl zrovna tvůj nejlepší den ;), ale ve finále výsledek bezva. Já bych jej bral hned :). Gratuluju.(tu)

Chci se zeptat, jestli s přidáním dalších kontraktů nepozoruješ na sobě nějaké změny v tvém obchodování. Např. větší rezervovanost, méně dravosti nebo co já vím, něco podobného ... Prostě nějaká větší obezřetnost, váhavost atd... Nebo jseš stále v pohodě, jako při jednom K?

Odesláno

Zdravim:
ad 3) tak tenhle bych určite taky nevzal (DB ješte nebylo dokončeny)
ad 5) tohle bych vzal,ale na základě DT

jinak vysledek peknej, ale na dankovo pomery slabota ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...