Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

lukinluki: tohle vidím jako - čistá price action obchodovat se dá určitě i jen z tohohle grafu jak píše Lucínek - obchodovat co Ti vyhovuje... a zaškatulkování moc neřešit... pokud obchoduješ cenu, ale máš zobrazené i nějaké indikátory, tak myslím to sem do vlákna taky patří a nikomu to nevadí...

8133

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Čistý graf je len na tickoch, sviečkami začína každý náučný článok o TA... ale toto vlákno si cením, lebo obsahuje veľa informácii ktoré pomáhajú a to je najdôležitejšie. :) :) :)

Odesláno

Můj plán je zadat PT, SL, zapnout automat co mne posle SMS kdyz se obchod zavre a jit pryc. Maximálne nastavit posun na BE po dosazeni nejake vyrazne S/R urovne a stejne utect pryc. Podle backtestu je to tak nejlepsi. Jenomze byl patek odpoledne, byl jsem za ten tyden s nervama v .... videl jsem +140 a rikal jsem si, ze jestli to ted projedu tak me asi ...... :). Myslim si, ze plan je OK, ja a moje nervy nejsou OK :) :).

Odesláno

zdravím, chtěl bych se zeptat zkušenějších na PA...Jaký vývoj byste očekávali na SP500 v budoucích dnech? Může to být 2BR a tudíž trend UP, nebo po průrazu supportu očekávané RR od této S/R úrovně? Krátká anketa UP, nebo DOWN by neškodila, i když vím že nám je to celkem jedno. Díky, Jirka.

8172

Odesláno

Dnešní výkon. Mimochodem, kolem poledne jsem zjistil, že mám nějakým zázrakem otevřenou pozici z pátku a jsem na ní -250$, KRVE BY SE VE MNĚ NEDOŘEZAL!!! Mám IB, ale příkazy nezadávám přímo do TWS - asi jsem se někde uklikl nebo co a před koncem jsem si nezkontroloval příkazy přímo v TWS. Opravdu nechutný zážitek....

8187

8188

Odesláno

Chci se zeptat jaký máte názor na to, vzít obchod chvilku předtím než bude drasticky padat volume s tím, že víte, že velká část toho obchodu spadne právě do doby s nízkým volume. Díky

8216

Odesláno

to sydney

ja vidim ten obchod uplne jinak
..na urovni 2015 byla S/R uroven potvrzena swingy DT a to 3x a pred tim supportem, cekam na jeji prorazeni a jedno ze klesne volume a potom na FLIP a pote az long, coz se taky stalo
dle meho soudu to byl nesmyslny obchod do long, nemel nikde zadnou podporu, dokonce ani candel pattern ci plna candel ale zde byl silny pullback

at se dari
a sorry za kritiku, ja to tak vidim ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...