Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlas. Někdy mám pocit, že už bychom měli slovo "trhy" přejmenovat na něco příhodnějšího, co by lépe vystihovalo skutečnost. Nenapadá mě nic v češtině, ale asi bycho měli "markets" změnit na "policy tools".

• 3 months later...
  • Odpovědí 507
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 3 týdny později...
Odesláno

hezky odraz od hrany na 15, trochu se mi nezdali denní grafy, trochu se mi to tam tluce, a moc sem se nepredved vstup sem se bal ze to ujede ale trh by se pro me vratil a vystup jsem nevydrzel cekat zdalo se mi to desne liny tak jsem pt posunul z 1879 dolu, ale dolu to bylo jeste linejsitakze chyby.

28172

28173

Odesláno

no jeste jsem se k pc vratil a stih flip k s,r, vstup jsem chytil jak sem chtel po potvrzeni vystup moh bejt az na dt, ale k dnesnimu pohybu a cci na nule jsem cekal odraz i driv, na ym tam jsem bral to samy ale necekal jsem na potvrzeni

28175

• 3 months later...
Odesláno

malej flip do longu mi utek, pak dle uprku nq jsem tedy cekal naraz do vcerahigh, ale ne a po otočení a prurazu hezky s,r jsem sel short. na nq by pro mě byl nejakej flip az tak kolem 19 h.

29519

29520

Odesláno

cus nq jsem se nechytal to jelo pres mrtvoly, es melo pri poklesu i pauzu, ta byla ale citelnejsi na nizsim tf, na 5 to ujelo. kdyz cena dal dolu nesla cekal jsem na odraz od horni s,r, ten prisel pozde a i krapet pozde jsem ho vzal

29566

29567

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, mám na Vás takový technický dotaz s plněním příkazů.
Trénuji paper trading a všiml jsem si při plnění, že je dost často vstupní cena mimo vstupní čárku.
Příklad: chci nakoupit 2 kontrakty ES na ceně 1950, plnění 1950,25 a 1950,50 , ale rozpětí čárky na které bylo plnění je pouze high 1950,25. To znamená, že plnění 1950,50 je mimo.
Stává se Vám to také? Tohle asi v realu není možné nebo jo ?

Děkuji za odpověď a případné vysvětlení

Odesláno

kostalkarel Wrote:
-------------------------------------------------------
> Zdravím, mám na Vás takový technický dotaz s
> plněním příkazů.
> Trénuji paper trading a všiml jsem si při plnění,
> že je dost často vstupní cena mimo vstupní čárku.
> Příklad: chci nakoupit 2 kontrakty ES na ceně
> 1950, plnění 1950,25 a 1950,50 , ale rozpětí čárky
> na které bylo plnění je pouze high 1950,25. To
> znamená, že plnění 1950,50 je mimo.
> Stává se Vám to také? Tohle asi v realu není
> možné nebo jo ?
>
> Děkuji za odpověď a případné vysvětlení

Jde o to v jake platforme a u jakeho brokera jsi, a nejspis to bude chtit resit s jejich supportem.

Odesláno

Na paper používám SOL od Strikera u kterého plánuji v budoucnu otevřít účet. Pan Lembák my napsal, že to je v realu podle burzy, ale v paper tradingu mi to dělá docela guláš, protože cca 30% těchto plnění mimo čárku jsou nakonec ztrátové a kdyby nebyly, tak mám vyšší úspěšnost a nižší ztráty, tak jsem se zkusil zeptat jestli s tím někdo nemá také zkušenost

• Vytvořit...