Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj vsichni,
od zacatku kvetna jsem cekal na vhodnou prilezitost vstupu do kakaa,
a... dnes jsem koupil "1 Future Cocoa July 05", na 1459, ... jak jsem zde jiz pred par dny uvedl, cekal jsem na vhodnou prilezitost, .... po neuspechu prorazeni supportu ze zacatku rijna minuleho roku se trend vydava smerem bycim, proto Buy;)

Odesláno

Ahoj Všem, zajímavě se láme a o hodně velký kus směrem vzhůru poskočila červencová kukuřice. Všechny ukazatele indikují že rostoucí trend bude nadále pokračovat, proto doporučuji LONG.

Odesláno

Zdravím, také přidám trošku do mlýna.....:)).... Včerejší den na burze se nedá popsat jinak než, že to byl "sec mazec"...:))
Kdo se mrkne na včerejší CN5 (Corn), zjistí, že s velkou pravděpodobností nám chvíli bude vládnout bull a možná máme před sebou "obchod roku" a výrazný pohyb na sever (kdo ještě není v trhu, měl by zvážit svůj vstup, i když na druhou stranu vstup právě nyní může, ale nemusí znamenat vstup krátkodobý pokles...) Ještě jednu malou poznámku pro CN5. V TNT jest včerejší den zobrazen špatně, jelikož open byl na 219 a zároveň low a ne na 214 jak mi zobrazuje TNT. www.futuresource.com/charts/charts.jsp?s=C1%21&o=&a=D&z=800x550&d=LOW&b=CANDLE&st=
tzn. že došlo k poměrně velkému open gapu, který může být a asi i bude krátkodobě korigován směrem na jih...

Jinak přikládám tipy na nejbližší obchody:
- long CCN5 (buy 1500 STOP), SL sell 1465 STOP (souhlas s jayzee...:))
- long KCN5 (včera na ID, buy za 118.3 market, sell 119.75 (krásný obchod, TA 543.75 ), bohužel popadla mně hamižnost a další obchod buy 119.7 market a závěr obchodního dne byl strhující a já ho nezvládl (nestihl jsem včas vystoupit za sell 120 limit a byl jsem vyhozen z trhu na SL za sell 119.00 (TA: - 281.25USD). Tento trh mně na závěr obchodního dne od 18.20 do 18.30 mně prostě "zařízl"....:)).... Nicméně pro poziční obchodníky zajímavá formace (ten support 116.40 se zdá býti velice pevný)
- short OJN5 ( zajímavá formace a zvažte vstup do short, odraz od trend link)
- lond CDM5 (včera na ID, vstup na základě proražení S/R úrovně, buy 0,7935 stop, SL pod support 0.7927 stop, výstup sell 0.7954 za market, TA 190USD). Pro poziční obchodování zvažte long, suport na úrovni 0.7900 se zdá býti pevný a včerejší obchodní den výrazně bullish)
- long ADM5 (suport 0.7520 velmi silný, 3 údery) a včerejší den výrazně bull). Zvažuji long: buy 0.7610 STOP, SL těžko říci, nejlépe pod S/R úroveň, ale lze zvážit i pod low včerejšího dne)
- long CTN5 (očekávám otočení trendu a pohyb na sever, zvažte long)
- short LHN5
- long/short GCM5, uvidíme a doporučuji sledovat vývoj trhu)
- jinak klasika long ON5, WN5, CN5 (zvažte)

Tož zatím vše... Zdraví Vlasťa

Odesláno

jurie,
velice rad, ... v tomto pripade jsem cekal na otoceni trendu, a odrazeni od supportu z prvni poloviny rijna minuleho roku, ale;)), jak tak na to koukam dnes, - bud je to jen falesne prorazeni supportu nebo pujde trh dal na jih, coz mne opravdu udivuje;))) uz se tesim na cestu na sever, protoze to bude , podle meho, na dlouho;)), ... kazdopadne jsem byl z trhu "vyhozen" na SL 1440, ted do obchodu nepujdu do te doby, dokud mi to neukazi me ukazatele. Jeste se vratim k tomu vstupu, take jsem vstupoval na zaklade DOJI, ktere znamena otoceni trhu, ....takze jeste porad tvrdim, ze se v tuto chvili jedna jen o falesne prorazeni supportu, byl bych hodne prekvapen, kdyz by to bylo jinak. ale nic neni nemozne;)) tolik v tuto chvili ode mne.

Zdravim
Jirka

Odesláno

pytal som sa preto, lebo mne sa este nezdal jasny signal na vstup do long pozicie...
ja cakam az na prekonanie S hranice (okolo 1475), ktora by sa teraz mohla tvarit ako R.
J

• Vytvořit...