Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kterého brokera by jste mi doporučili pro menší akciový účet o velikosti 3-4k USD?

Uvažuji o spojení Amibroker (backestuji v testovací verzi a líbí se mi) a IB, ale nevím jaký je u IB limit na akcie (u komodit je teď 10k USD).

Uvažuji obchodovat pozičně uvnitř EU (kvůli měnovému riziku) a intradenně v USA (nízké komise, chci začít na malých objemech, tak aby mě komise zbytečně neovlivňovaly)?

Můžete mi navrhnout i nějaký trh a pár akcií, které by jste mi doporučili, či něco jiného :) ?

Jak to vidím, tak už je největší čas začít backtestovat kukuřici, protože se tam asi blížím :), pozvolna ale jistě mě to k tomu samo dokopává :D LOL.

Odesláno

Jaromíre,IB má min požadavek na otevření účtu 10000 USD,at budete obchodovat cokoliv.Pokud by jste chtěl obchodovat akcie intradenně tak potřebujete mít na účtu min.25000 USD(zákon v USA),na vše ostatní stačí to min. 10000 USD.Takže IB pro Vás asi řešení nebude.Pročtěte si tady diskuze dozvíte se mnoho věcí.

S pozdravem

borax

Odesláno

Díky za odpověď o těch 10k jsem to četl taky, ale nabyl jsem mylného dojmu, že se jedná o komodity a pro akcie je limit nižší.

Diskusi si pročítám, i jsem položil dotaz přímo na IB.

Prosím tykej mi, nesnáším vykání na Internetu. Díky.

• Vytvořit...