Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Opentick – alternativní zdroj levných realtime a bezplatných historických dat

Doporučené příspěvky

Odesláno

Roman.M: Ach jo. Už tady bylo asi tisíckrát napsáno, že OT nové registrace nedělá. Naposledy asi před 3 příspěvky.

yamato: A my co chodíme do práce, staráme se o rodinu a ještě live obchodujeme máme toho času fůru a můžeme se vykecávat ;) Ale k věci - rok nebo dokonce ještě víc zpátky je podle mého soukromého názoru por intradenní obchodování blbost. Trhy se mění a takhle dlouhý backtest trhu ti žádné rozumné hodnoty nedá, spíš tě navede špatně. Ale jistě se najdou přívrženci backtestů, kteří mi za tuhle kacířskou myšlenku zkusí ukamenovat.

• Odpovědí 132
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Lucinek:

naprosty souhlas, treba obdobi 09-12/2008 se neda srovnavat s obdobim 01-02/2009. Je to uplne neco jineho a je potreba se tomu prizpusobit, coz me se zacalo darit az v druhe pulce unora. Ale clovek se porad uci.

Lada

• 4 týdny později...
Odesláno

Nešlo se mi přihlásit k datům opentick. Co jsem pochopil tak stránka je dočasně nefunkční jestli je to opravdu tak, mohli by jste mi prosím poradit jiny zdroj bezplatnych dat???
Díky za odpověd jurgin

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,

potýkám se s problémem dostat data do Ninja trader. Zkoušela jsem link od Zenfire, který je uveden, data uložila do PC, ale když dám v NT tools - import, píše mi chybovou hlášku. Může mi někdo krok za krokem popsat, jak tam ty data dostat. Díky všem Monika :S

Odesláno

Díky za odpověď,

na Zen-Fire jsem se zaregistrovala, nahrál se mi Ninja Trader dle tutoriálu. Ale když ho chci spustit, chce po mně licenční klíč, který nemám. Na e-mail mi přišlo jen přihlašovací jméno a heslo. Poradíte, jak dál. Monika

Odesláno

jessiemonika:

pokud si spravne pamatuju, licencni klic k ninjovi byste mela dostat od ninjy, ne od zen-fire...ninja je software na zobrazovani grafu..zen-fire je poskytovatel dat...klic myslim dostanete pri stahovani ninja tradera pri vyplnovani tohoto formulare - www.ninjatrader.com/webnew/download_trading_software.htm

PS. jsme tu hodne offtopic, dalsi dotazy k ninjovi prosim vkladejte do vhodnych vlaken o ninjovi..najdete je pomoci vyhledavani...

majkll

• 2 months later...
Odesláno

Já jsem se k té stránce nedostal, zkoušel jsem to pouze přes ikonku "zde" v článku, která však už nebyla aktivní. Co byste tedy doporučili jako alternativu Open Ticku?... Omlouvám se za hloupé začátečnické otázky.Slibuju, že čím více se budu v problematice orientovat, tím se budu snažit být samostatnější.

• 3 months later...
Odesláno

zdravím vas.

chcel by som poprosiť o radu,inštalujem si ninja a pri registracii na Opentick a kliknutí na zaregistruj ZDE mi to nebere,ako inak sa da na Opentick zaregistrovať.
Ďakujem Lasky

• Vytvořit...