Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Opentick – alternativní zdroj levných realtime a bezplatných historických dat

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 132
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

máš li všechny registrace ze zenu username ,heslo,název připojení a seriové číslo všechno musí souhlasit z NT podle údajů které ti poslali ze zenu jinak tě nepřipojí tak si to ověř zda to sedí určitě si na něco zapoměl/la.

• 1 month later...
  • 2 týdny později...
Odesláno

To bych taky rád věděl, komentují to nějakými úpravami na serveru, ale už to trvá teda dost dlouho...snad se to brzo vyřeší. Hledám nějaká bezplatná historická data do NT a kromě openticku o ničem jiném nevím. EPRONCON

Odesláno

eproncon, tak zkus zenfire.com - data do NT zdarma a kvalitní, dokonce je o tom napsany clanek s popiskem co a jak. Nekde ve vlakne, ktere se venuje NT myslim nekdo udava historicka data - zkus pouzit search :-)

Odesláno

yamato: my, co nejsme viaceri a nesedime na riti a necakame:), jsme si budto prosli diskusi tady na financnikovi, a nebo sami zjistili na strankach openticku, ze nove uzivatele zrejme v nejblizsi dobe brat nebudou z duvodu velkeho vytizeni..takze je skutecne lepsi necekat dalsi mesice a radeji se poohlednout jinde..napr. u zminovaneho zen-fire (realtime data)..a co se tyce historickych, tak odkazy na bezplatne stazeni nekolika let historickych dat e-mini indexu od ruznych poskytovatelu a v ruznych formatech lze bez vetsich problemu najit tady na foru..:pouzijte vyhledavani:

snad to pomuze..

majkll

Odesláno

vyky Napsal:
-------------------------------------------------------
> tady mas ten odkaz na historicka data t toho
> vlakna libox.org/data/ . Zenfire umi
> historicka data sice ne na roky, ale myslim, ze
> rok z toho vydolovat jde
>
> ----------------------------------------
> "Zdar a sílu . . . ." vyky

Prosim prosim uz dobu se pokousim tyto data (konkretne NQ) aplikovat do me demo verze Ninji traderu, ale nejak me to nefunguje:
Stahnu soubor , rozbalim, V Ninjovi dam tools, import data, vyberu tento rozbaleny soubor, kery je v txt. formatu a dostanu tuto odpoved: Unable to import file NQ 06-08.txt. Instrument is not supported by repository.
Potrebuji snad tyto data prevezt do jineho formatu? Jak na to? [ital] [/ital] :S

Odesláno

majkll: my co chodime do prace nemame cas listovat v komplet historii financnika, radsej sa spytame a dufame ze sa najde niekto kto to nepochopi ako osobne obtazovanie:) Vdaka za radu, pohladam nejake odkazy ;-)

Odesláno

Jsem asi ten poslední co by tady měl radit, ale pokud se nemýlím tvůj problém tkví pouze v tom, že sis daný soubor nezkopíroval do C: - documents and setting - tvůj profil - ninja trader - import - db -
Pak udělej to samé co jsi udělal předtím (v Ninjovi) a mělo by to jít. Ještě předtím ale musíš daný kontraktní měsíc "natáhnout" v instrument managerovi. Prosím opravte mě někdo jestli tomu tak není. Už to tady ale myslím fakt někde bylo. Alespoň jsem si to připomněl :)

• 4 týdny později...
Odesláno

Prosím, můžete mi někdo říci jak mám udělat registraci na Openticku, buď jsem debil nebo to nechápu, ale když chci propojit data Ninja traderu s opentickem tak mi pořád hlásí - login failed: bad username or password (1001)

• Vytvořit...