Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Opentick – alternativní zdroj levných realtime a bezplatných historických dat

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 132
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

• 3 týdny později...
Odesláno

Mám velikou prosbu, opentick stále neumožňuje nováčkům registraci. POtřeboval bych data z FTSE 5 minutová, tak aspoň 2 roky zpět nebo víc. Byl by někdo z Vás, kdo jste se zaregistrovali dříve, tak hodný a stáhl mi to a poslal na můj mail ? Díky moc za pomoc. Martin
POdle pravidel fora zde nesmím uvést svůj mail, dá se to nějak udělat, abych se k daným informacím dostal? Díky moc.
Budu velmi vděčný i za jiný zdroj těchto dat, zatím tesuji, takže čím levnější, tím lépe. Díky moc

Odesláno

deniso,
jak jsi dopadla s provozněním zen fire dat od mirusfutures v NT. Já se nyní zaregistroval, vše nastavil,firewall jsem vypnul a žádná data mi netečou, natož historická.
Díky za radu,
jirka

Odesláno

clanek me zaujal bohuzel opentick nebere nove uzivatele :( nemate nahodou nekdo nepouzivany ucet? chtel bych vyzkouset jak to funguje hlavne jestli je dostacujici pro zacatecnika a nebo je nutne pro otestovani vlastniho sytemu koupit nejakou platformu/data

Odesláno

Zdravím!
Tak open tick nejde a na Zen-Fire jsem se zaregistroval a stahuje mne to pouze data na ER2 a ještě k tomu jen xminutové grafy. Program dobrý, ale kde tahat ten zdroj:). Potřebuju jak intraday tak daily grafy a zatim nemám zdroj:(.

Odesláno

willtrader: na vyssim TF (3 min a vyse) dobra alternativa, na tickove, range bars... z meho pohledu naprosto nepouzitelne... - jen varuji, aby se nekdo nevydal cestou jako ja a pak zjistil, ze realita je trosku jinde. V kratkosti se da rici, ze Prophet.net ma data vyrazne smoother nez jsou realne pohyby (napr. z TransAct nebo ZenFire)...

Odesláno

Koukal jsem se na ten prophet.net a ten je pouze placeny a na TransAct je to zase jen pro skoly ci co. Poradil by nekdo jak dostal zadarmo nejaka historicka data? Prijde mne blbost to na back test platit. Nevite cim to muze byt ze z ZenFore mne to taha jen ten er2?

• 2 týdny později...

• Vytvořit...