Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 417
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím všetkých: priznám sa, že pri hľadaní vhodného brokera pre obchodovanie IC sa dostávam celkom do úzkych. Papertrading robím cez Optionshouse, ale včera som na ich supporte zistil nepríjemné veci: Keď som sa ich pýtal, ako zatvoriť IC pre expiráciou, tak mi live support poslal telefónne číslo, kde si mám zavolať :S a dodal, že za zatvorenie IC zaplatím opäť rovnaké poplatky ako za jeho otvorenie čiže 13,10$ pri jednom kontrakte. Keďže napr. inkasované prémium z IC na SPY Maj10 som mal necelých 0,40$, tak zaplatiť na komisiách 26,20$ sa mi javí nepoužiteľné. Tak som sa popýtal aj u tradeMonster ako to majú a ich odpoveď (30$ za otvorenie IC a ďalších 30$ za jeho zatvorenie) ma priviedla skoro do kómy. Minulý týždeň som sa kontaktoval mailom s IQ-Trade ohľadne možnosti otvoriť účet u IB cez nich, ale dodnes ani obraz ani zvuk. Aj keď IB mi nesedí a bral by som ju ako "poslednú" alternatívu. Viackrát sa tu spomína, že je na traderovi aké komisie si vyjedná, ale ja so svojou basic english mám trochu obavy, aby som dokázal presadiť svoju predstavu. Chcem sa opýtať: Viete mi povedať, ktorý z "bežných" opčných brokerov má v základnom poplatku za IC zahrnutý open aj close pozície? Priznám sa, že z väčšiny cenníkov brokerov som trochu zmätený a nie som si celkom istý, či výšku poplatkov chápem správne. Napr. ako mám interpretovať takéto informácie, ako na obrázku, ak chcem obchodovať IC?

13118

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, rád bych si otevřel účet na Think or swim strankách, bohužel pro ČR to nelze. Je nějaký způsob jak zprovoznit platformu (soft) TOS např. přes IB nebo jinou společnost. Opravdu to nelze?...
Ps: Pokud ne, byl bych rád, kdyby jste mi doporučily jaký software používáte k live obchodování Vy, respektive, který se vyrovná f-kcemi právě zmíněné platformě TOS.

Odesláno

Dieesels,
este raz, nejde to. Uz sa na tomto fore rozoberalo niekolko krat, ze u TOS otvorit ucet pre CZ/SK a dalsich nejde a pisali sa aj aleternativy (treba citat a hlada). TOS broker si robi vlastnu platformu pre seba pripadne jeho matku AmeriTrade (aplikacia iSwim pre iPhone je uz myslim dualna). Najoblubenejsia varianta je zriadit si TOS demo (ceny opcii s 15min oneskorenim), obchody analyzovat tam a live prikazy zobchodovat cez IB.

• 5 týdnů později...
Odesláno

to roche

kde jsi vzal ze u optionexpressu se plati za celyho condora jenom 16.95$ ?
Me psali ze 16.95$ je za jednu nohu tzn. 67.8$ za celyho condora, ale za tuhle cenu muzes mit az 10 kontraktu.

• 4 týdny později...
Odesláno

armando Napsal:
-------------------------------------------------------
> to roche
>
> kde jsi vzal ze u optionexpressu se plati za
> celyho condora jenom 16.95$ ?
> Me psali ze 16.95$ je za jednu nohu tzn. 67.8$ za
> celyho condora, ale za tuhle cenu muzes mit az 10
> kontraktu.
>
>
Mne to povedali na live chate. Špeciálne ma vtedy zaujímali len komisie.
Odvtedy som prešiel na optionshouse.com, kde za 1 kontrakt IC platím len 13,10$ + 0,60$ za každý ďalší kontrakt.

Odesláno

to roche:
optionhouse.com vyzeraju celkom prijatelne. uz som sa na nich davnejsie pozeral. len v kratkosti -
ako si spokojny s webplatformou a datami?
fundoval si ucet zo zahranicia alebo SR\CR, pripadne boli s tym nejake komplikacie?
odporucil by si ich dalej? :)

Odesláno

2 roche.

Já sem taky předtim koukal na optionhouse, ale někde jsem tam četl že účet je jenom pro občany USA, tak jsem
je už dále nezkoušel.
Napiš prosim jaký máš zkušenosti s timhle brokerem prosím.
Odesláno

tak som sa skusil registrovat na optionhouse a zistil som, ze skutocne musis byt obcanom USA. skoda, lebo ta webova platforma + celkove poplatky vyzerali slusne.
holt ide sa hladat dalej :)

Odesláno

to galos:
tak to je nepríjemná správa aj pre mňa. Zatiaľ som $ neposielal, len som s ich chatom debatoval o spôsobe prevodu od iného brokera k nim. Ale preberal som s nimi rôzne veci a ani slovom sa nezmienili o tom, že ako NEobčan USA si u nich nemôžem otvoriť účet. Napr. som sa ich pýtal, ako zatvoriť pozíciu pred expiráciou (cca 2 mesiace dozadu). Odpovedali mi, aby som si zavolal na tel. číslo. Keď som mu vysvetlil, že takýto telefonát zo Slovenska do USA by ma stál viac ako zisk z obchodu, tak mi to hneď v jeden vete vysvetlil. Takže neviem, či si neuvedomil, že mu píšem, že som Slovák alebo čo... :S
No, dnes hodím s live chatom reč na túto tému a rovno sa ho to opýtam. Takisto by som nerád márnil čas na platforme, ktorú nakoniec nebudem môcť využiť. To radšej bude demotradovať na TOSe.

Odesláno

tak je to potvrdené: optionshouse.com momentálne neotvárajú účty pre cudzincov :S
Ak to takto pôjde ďalej, tak kým sa dopracujem k fungujúcej stratégii, tak ju nebudem mať cez koho obchodovať :(

• Vytvořit...