Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 82
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

A jaky je minimalni ucet pro swing obchodovani ( ne intraday ) ? Jestli maly,videl bych to jako alternativu k Forexu,kde si chci na zacatek vyzkouset zadavani prikazu v realu,slippy atd a kde se da zalozit ucet za $300...

A da se obchodovat napriklad pres Interactive ?

Diky

Odesláno

Jestli se svým "obchodováním" u IB dostaneš z 10000$ pod 2000$, tak stále ještě můžeš obchodovat. Sice nemůžeš futures (ani jejich opce), zřejmě forex, a akcie short.

Můžeš akcie long a long i short opce na akcie. Ale i tak to jde a lze se z toho srabu vyhrabat.

Odesláno

Opce jdou v pohodě. Máš povolený i jakýsi "margin", takže jde i vypsat nějaká levná nahatá opce, ale to bych raději nezkoušel. Kreditní spready, condoři atd fungují v poho. Ale přece jen je lepší mít aspoň těch 2000$, aby šlo použít regulérní margin. :)

Odesláno

to jo, ale broker se u naked put bude jistit pro pripad prirazeni a pokud bude podklad mit cenu treba 30, tak bude pocitat s longem 100× $30. U naked Call bude pocitat se shortem, coz je jeste drazsi. A nebude uplne tak moc zaviset na cene opce.

ale to je jedno, IB proste ma nejake pozadavky a pripoustim, ze jsou i brokeri, kteri maji nizsi pozadavky na otevreni uctu i na margin. Jen je otazka, jestli je hledani nejlevnejsiho brokera tou spravnou cestou do raje.

Odesláno

Ja nepropaguji start s 2000$, ale říkám to, že pokud už se mi stane, že klesnu hodně hluboko, takže ještě není konec. Pokud nemám na to, abych účet zadotoval, tak se stále nějak můžu snažit se z toho vyhrabat. Nic víc, nic míň. Ale souhlasím snad s většinou, že mít na obchodování dost peněz je důležité.

• 3 months later...
Odesláno

Ako sa mi podarí v IB (TWS) dostat data na ETF?
Ak vpíšem pod underlying do WTS napr. QQQQ, IWM, FXE ... tak mi IB ponúkne na výber komodity, opcie, akcie ... . Predpokladam, že treba kliknut na AKCIE. No a potom dostanem k výberu kopec všakovakých možných tickerov na výber. A tu vždy skončím, neviem čo si mám vybrať.
No a samozrejme neviem ani čo mám vpísať do Sierry ak chcem tieto grafi vydieť.

Podarilo sa už niekomu v Sierre pracovať s ETF?

Štefan

Odesláno

Vďaka zainfo.
Ešte jedna vec. Myslel som si , že ETF trhy otvaraju 15:30 a zatvaraju 22:15. Ale teraz pozeram, že sa dajú obchodovať 24 hodín denne (samozrejme záleží od volume).
Ako je to teda?

Štefan

Odesláno

Paveln:
Zatvaraju v 22:00 máš pravdu!

Pokial ide o možný vstup vychádzam z toho, že na QQQQ napr. dnes v 14:40 mam volume 4.000 (samozrejme elektronicka platforma). Takže uvažujem, že ak tam je volume mali by byť aj obchody.

• Vytvořit...