Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

"Náhrada" za IB, používání SierraChart u jiných brokerů

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

možná jsem nepotřebně Infinity ublížil, ale například mi nejde toto: vstupuji do pozice a potřebuji aby se mi okamžitě nastavilo: SL 120, Trailing SL XY při XY apod. + [bold] Profit targer např. 350[/bold]. A to je ten kámen úrazu: kombinace využití "trailing SL" s "Profit targetem". V Bracket traderu to pokud si pamatuju jde, ale u Infinity ne. Znovu jsem projížděl instruktážní videa a příjde mi z toho, že pokud se člověk rozhodne využít posouvaných trailing Stop Losů, tak se automaticky vzdává možnosti výstupu na předem daném Profit Targetu.
Pokud to nelze nastavit ani u Bracket tradru, tak jsem se sekl, ale u Infinity to podle všeho nelze.

To je to, co mi trochu vadí, ale dá se s tím žít. (vyzkouším ještě variantu, že si po vstupu do pozice prostě ten PT "manuálně" nakliknu - to by bylo alespoň nějaké řešení)

mějte se

• Odpovědí 101
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

no tak to tusim nejde. ale napis jim, treba to predaji do vyvojoveho oddeleni. ja si teda posouvam sl rucne, takze mi tahle ficurka nechybi, ale kazdy to dela jinak

Odesláno

holic: neni vhodnejsi manualne posouvat S/L a P/T nechat na platforme - mimo jine proto, abychom na targetech dostali lepsi plneni (pozice ve fronte v order booku)?

Nevim co presne chces, ale jedna z mych manag. strategii rika, ze mame 3 kontrakty, po vstupu maji vsechny stejne zakladni S/L, 2 kontrakty maji pevna TP (kazy jine) a treti kontrakt dela trailing S/L o ofset od high/low (brano od vstupu do trhu s touto pozici), navic po dosazeni prvniho TP ostatni S/L jdou na BE. Pokud je to shodne, pak to IMHO lze - pouzival jsem na demu.

Co mne spise stve - a neni to jen zalezitost teto platformy (bracket tr., metatrader, ninja trader ... to taky mrvi) je to, ze pokud je rychly pohyb tam a zpet (spike), tak platformy ne vzdy korektne posunou TR S/L na skutecne high/low + offset, ale nekam, kde si usmysli (trh se na chvilku zastavi a dojde dalsi tick)... - je treba to hlidat rucne nebo naprogramovat strategii, aby brala treba high/low soucasne a predchozi svice apod... - nebo je lepsi reseni?

911: No me v jejich DOMu jedna docela zasadni vychytavka chybi a sice reverse on target/stop - je treba trailovat novy vstup rucne, nastesti v tomto pripade se novy vstup managuje skutecne "solo" na rozdil od Ninja traderu, ktery tento novy kontract set priradi k puvodnimu (zpravidla poslednimu kontraktu) a automaticky ho zacne trailovat - coz zdaleka ne vzdy je zadouci... a uz to nejde ani zrusit, ani nejde ubrat kontrakty... A naslo by se toho vice, ale uz si to nepamatuju...

Odesláno

Díky za tip. S 3 kontrakty je to samozřejmě jiné. Pohrávám si zatím jen s 1 kontraktem - začátečník. Večer se na to ještě pořádně kouknu. Mějte se

Odesláno

to holic:

právě proto, aby se pořád nemuselo řešit IB, se založil tehle topik, jako pár dalších podobně vedených. v každém případě ti děkuji za velmi dobré info (tu).
měl bych na tebe ještě dva dotazy:
- když ses registroval u IF, tak proč se chceš registrovat u AT a převádět peníze k nim? píšeš, že u IF jsi spokojen..., nebo IF máš jen na zkoušku a poté se každý musí přeregistrovat k AT ?
- zatím skoro vůbec neumím anglicky, tak kdybych měl náhodou s něčím u IF problém, mohl bych se na tebe obrátit o pomoc? třeba přes mail, či skype, či ICQ... ?

to 911:

ve vší úctě, sice o IF tady bylo popsáno pár obrazovek, jak píšeš, ale nikde jsem si nevšimnul, že by byl někdo tak přesný, konkrétní a výstižný jako holic .

v každém případě ještě jednou - díky vám

Odesláno

to ouklend:
možná jsem to nenapsal přesně. U Infinity jsem registrován, používají 2 typy softwarů: InfinityAT a InfinityPro. InfinityAT používám já a u něho je clearing(přesný význam neznám, ale prostě přístup na burzu) přes firmu Transact. Shrnutě: U Infinityfutures jsem registrovaný a tato firma je mou kontaktní co se týče komodit. Tam mi ale dali kontakt na transact, kde jsem se musel registrovat také (a právě s nimi musím podepsat elektronickou smlouvu o provádění finančních služeb), protože fakticky přes ně budu přistupovat na burzu. Ano... zní to tak, že jedu přes Transact, ale není to zcela pravda. Transact zúčtovává příkazy Infinity a já jsem klient Infinity(s jejich přístupem ke klientu, 5,- USD za turn apod.). Možná toto nebyl zcela přesný popis, ale tak nějak to je. Každopádně prozatím bez problémů. S čímkoliv pomůžu. Doufám, že neporušuju pravidla, když dopíšu můj e-mail: holic@volny.cz.

měj se

Odesláno

nikde se neregistrujes. u TA jen vyplnis doklady a zalozis ucet.

oukledn,
nikde se to takhle podrobne nesepsalo, protoze sem nechtel porusovat pravidla. proto sem myslel ze staci jen dat link a lidi si vse potrebne najdou. bohuzel ne vzdy tomu tak je. no tak at vam slouzi.

• 4 týdny později...
Odesláno

To 911,

zakládám účet u Inf. / Stephen/, vše OK, jen jsem se zarazila u formuláře W8 -
Part II Claim of Tax Treaty Benefits
10. Special rates and conditions : The benefical owner is claiming the provisions of Article ............
of the treaty identified on line 9a above to claim a .........%rate of witholding on /specify type of income/:............................................................ Explain the reasons the beneficial owner meets the terms of the treaty article:...............................................................

Dle Stephena - Article mám vyplnit 21 a 15 % rate. Vůbec nevím oč běží , nemohl bys mi to malinko přiblížit? Děkuji moc, Petra

Odesláno

Zdravím, já to vyplněno nemám a neinfomovali mě abych to vyplnil + znovu jsem kontaktoval Stephena přes messengera, jen mi napsal: [bold] InfinityFutures says: don't worry about that [/bold] Takže se nemám starat, ale není mi to teda jasné. Jiný dotaz na někoho kdo už převedl peníze na jejich účet. Chci provést převod z České spořitelny - servis24. Koukal jsem na to zběžně, ale ta jejich informace, kterou posílají v pdf-ku je dost nejasná. Nebo...? Někdo to pochopil? Jde mi o jejich multicurrency instructions - mezinárodní. Nepochopil jsem hlavně vyplnování polí 32a, 50, 54 apod. Mám na servisu24 mylsím jen 54 57 a 59, takže prozatím tápu. Když tak budu zítra kontakovat banku. Mějte se

Odesláno

to Holic:

Ono to jde u ČS i přes internet? Stojím před stejným problémem, akorát ty jseš o krok na před. Chci fundovat účet taky přes ČS, ale dočetl jsem se u nich jen to, že přes Internetbanking potažmo Servis 24 jdou řešit zahraniční platby pouze v rámci EU. Z toho jsem pochopil, že se jinak musí na přepážku. - ???

Odesláno

Lukáši,

právě jsem si myslela,že bys mohl vědět..Daní se přece v zemi,kde resident bydlí?? / Tedy pokud bude co :-)/ Proto mě to překvapilo, ale nejsem skvělý angličtinář - můj překlad mi nedává smysl

• Vytvořit...