Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 905
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,

měl bych prosbu kdo umíte s VBA. Potřebuju si udělat tlačítko na načítání hodnot z TOS tak, aby ten ticker převzal z jiné buňky (kde se vypočítá nějakou funkcí).

Asi nějak takto:
Range("B1").Formula = "TOS|Mark!'" & výsledek vzorce z buňky A1

Jak se ve VBA řekne „výsledek vzorce z buňky A1“?

Předem díky.

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím,

tahám historická data z Dukascopy, ale mám problém. Mají všechny čtyři ceny v jednom sloupci (open,close,high,low) resp v jedné buňce pro danou periodu. Ceny jsou oděleny čárkou a já bych je rád nějak hromadně rozdělil do čtyř buněk, tak abych měl sloupec pro open další pro close atd... Používám poslední verzi MS Office

Díky za radu

Odesláno

H0nz@

podívej se na volbu Data-Text to columns v excellu (česky asi text do sloupců). Tam máš možnost nasekat si jeden sloupec na víc buď automaticky, podle zvoleného znaku nebo ručně.

Láďa

• 1 month later...
Odesláno

Vážení, mám dotaz. Udělal jsem si v excelu tabulku, kam zapisuji údaje pro Breakout volatility dle Larry Williamse- 50% včerejšího range (High – Low) se přičte k dnešnímu Open. Pokud cena překročí tuto hodnotu, strategie vstoupí do dlouhé pozice. Analogicky pro prodejní signál - tatáž hodnota se odečte od dnešního Open. Pokud cena klesne pod tuto hodnotu, strategie vstoupí do krátké pozice-. nemá někdo něco, co by šlo použít na NT, aby se hodnoty spočítali a ukázali se jako pomocný ukazatel. Třeba i mimo NT?

• 3 týdny později...
Odesláno

zdravím,

mohl by mi prosím vás někdo poradit, jestli jde nějak dosáhnout toho, že tabulku z Excelu vložím do Wordu tak, abych ji měl otočenou o 90° na šířku strany? prohledal jsem všechno možné, ale nemůžu na to dojít...můžu to vložit jako obrázek, ale zajímá mě, jestli to nejde i tak, abych to zachoval jako tabulku..?

díky za radu..

majkll

Odesláno

majkll,
nevím jestli to chápu dobře, ale zkus ve Wordu 2007 záložku "Rozložení stránky" - "Vzhled stránky" a "Orientace" - "na šířku" a pak Ctrl+V, pokud máš tabulku v clipboardu a je na šířku a jako tabulka pro další editaci

M.

Odesláno

mira_k:
díky moc, to je přesně ono..pochopils to naprosto správně (tu)

attivo:
toto jsem zkoušel jako první a myslím, že to takhle nepůjde..protože bych musel v Excelu kompletně přenastavovat šířku řádků a sloupců..

majkll

Odesláno

Aha, já to právě pochopil že tam máte na stránce ještě nějaký text nebo něco a potřebujete k němu otočit jenom tu tabulku. Pokud je tam jenom tabulka, tak je samozřejmě jednodušší otočit celou stránku, to je jasné.

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,
muze mi prosim nekdo poradit, tedy zda to vubec jde...
Mam-li v excelu v jedne bunce naky vypocet, jde do stejne bunky zaradit i komentar k
vypoctu?
Priklad : mam nazev sloupce "All in All out" a chtel bych, aby tam bylo v teze bunce "All in All out = 'soucet sloupce'"

predstavuji si to nak takto - =SUMA("All in All out =";AL:AL) ale vyhazuje "#HODNOTA", proste na to nemohu prijit...
Moc Diky B.

• Vytvořit...