Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 905
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavel
Není zač... já si na oplátku po malé pauze znovu otestuju Tvůj systém ;)...
měl bych k systému jeden dotaz... je mi jasné, že nebereš první průraz z range 3 minut, ale vstup až po korekci prvního průrazu... jde mi o to, kdy ho nevezmeš, když udělá velký protipohyb... YAX nevstupuje (např. pohyb UP), když nejnižší High úsečky zasáhne do range 3 minut - máš tento nebo podobný filtr taky??? díky za info... snad jsem to napsal srozumitelně...
ostatním omluva za off t.

R.

Odesláno

zdravím všechny, nemáte někdo učet u ebanky ted Raiffeisen banka a nezkoušeli jste si dávat data z účtu do exelu ? já jsem to zkoušel a nějak se mi nedaří aby exel pracoval s buňkami kde jsou poplatky :-o prostě když pracuje s polatky tak mi u funkce Suma vyhodnotí vždy 0 pokud tam zapíšu jakýkoli číslo ručně tak to počítá správně, ale jakmile má pracovat se zkopírovanými hodnotami tak to nebere.... zkoušel jsem i přes poznámkový blok a vložit jako text :-( mohl by někdo poradit pokud to někdo dělá ? v podatatě jde o to, že exel mi nechce brát zkopírované hodnoty zkoušel jsem i formát buněk přenastavovat a nic nepomohlo....

Odesláno

Zkus do noveho sloupce nastavit format cislo a dat tam vzorec =1*sloupec s poplatky. Pokud budes mit #N/A, tak ten poplatek neni cislo a suma ho pocitat nebude.
Je treba mozne ze v te bunce neni jenom samotne cislo? Treba je pred nim nebo za nim mezera. To by stacilo dat nahradit a misto mezery dat nic. A nebo je to spatne nasekane do sloupcu a vadi tam neco jineho.

Lada

Odesláno

Pavel V pohodě, tento týden mám volněji ;)... V těch souborech NQQ.xls + QMM.xls máš odkazy ve sloupci s datem na soubory NQ.xls + QM.xls. Ty bohužel nevidím, ale je v nich zase blbě naformátované datum. Nechci Ti ty odkazy překopat - to propojení tam asi chceš zachovat. V podstatě je to načtené jako textová hodnota. Podle mě stačí ve zdrojových souborech opravit ty datumy na správné. Přikládám soubor s minimální úpravou. Pokud si blbě rozumíme, tak pošli ty dva soubory NQ+QM a upravím to, a pak popíšu. Je rychlejší úprava než popsání :o).

10687

Odesláno

Renooo: Asi to porad nechapu, nejsem na excel moc dobry. Ty soubory NQQ a QMM jsem poslal kvuli tomu, ze jsem nechtel postovat cele sve deniky, ale nakonec je sem dam, treba to nekomu pomuze. Tu finalni equity bych tedy potreboval z techto dvou souboru. Vazne jsem ti vdecny za tvoji trpelivost.. :)

Odesláno

Pavel K.: Koukal jsem na to. Děláš jedinou chybu, ale zakladni. Spatne uz datum zapisujes. Pri zapisu musis napsat = devateho + tecka + desaty + pak ENTER (ale to uz se fakt bavime o zakladech ;) ) správný zápis zkontroluješ v řádku vzorců - tam je vidět celý datum i s rokem. Pokud ne, je to blbě - viz obr. Jinak předělal jsem Ti teď všechny datumy ručně v Tvých denících + jsem trochu upravil soubor PREHLED.xls. Takže ted pouzivej tyto upravené soubory. Mělo by to chodit. Renda

10704

• Vytvořit...