Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 1 month later...
  • Odpovědí 905
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Je možne vložit do tabulky hypertextový odkaz na screenshot který by byl pevně spojen s tabulkou? Protože odkaz na obrázek uložený někde na hardisku je nepraktický v případě že jej chcete někomu poslat

Odesláno

2 robert:
lze to...
odkazovat se můžete např. na obr., které budete mít uložené na jednom listě Excelu, ale soubor bude brzy příliš veliký a nebude to asi úplně praktické...

Odesláno

no není zač ;)
Taky jsem to chtěl řešit podobně... a nejlepší volba dle mě byla - hypert. odkaz na soubor se screenem na HDD... ale nakonec jsem to přestal řešit, protože tohle už nepovažuju za podstatné... čas spojený s tradingem je efektivnější investovat jinam... ;)

Odesláno

Ahoj, nevíte někdo jak v excelu zadat tento vzorec pro celý sloupec B,
=KDYŽ(A2" ";B1+A2; " ")
=KDYŽ(A3" ";B2+A3; " ")
=KDYŽ(A4" ";B3+A4; " ")

atd...
prostě aby se v poli B zobrazil součet hodnoty pole A stejného řádku a pole B předchozího

Odesláno

xanathar,
pokud ti jde o to, aby si nemusel ručně přepisovat čísla buněk ve vzorci, tak jen první vzorec rozkopíruj na další řádky pod sebe, čísla se upraví sama, popř myší přetáhni (chytneš za pravý dolní rok buňky a táhneš směrem dolů).

M.

Odesláno

pro doplnění:

pokud se použije znak & identifikace řádku nebo sloupce se nezvyšuje.

Příklad:
=KDYŽ(&A2" ";B1+A2; " ")
=KDYŽ(&A3" ";B2+A3; " ")
=KDYŽ(&A4" ";B3+A4; " ")

sloupec A se znakem & zůstane stále stejný, při jakémkoliv překopírování do sloupců či řádků

Lze zadat i "&A&2" potom zůstává celá adresa buňky stejná

Aleš

Odesláno

Dobrý deň. Mohli by ste mi poradit Potrebujem si v denníku zafixovať základnu čast aby ostala nehybná aby som ju mal stále na očiach, a aby som si obchody mohol rolovať. Presne tak isto ako je to v denníkoch na ID obchodovanie. ďakujem BD

8794

Odesláno

Blue Dragon,
označ si řádek, který má být poslední (tj. ř 17) a pak v menu "Zobrazení - Ukotvit příčky - Ukotvit příčky"

analogicky to funguje ke sloupci a když označíš pouze buňku, tak se ti bude rolovat jak sloupec, tak řádek následující po této buňce

M.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim vsechny,

existuje nejaka funkce (prozatim bez VBA), ktera by dokazala naplnit jinou bunku nez tu, ve ktere je napsana?

napr.:
V bunce A1: =DoBunkyNapis(B1, 1234) // funkci pro priklad jsem si samozrejme vymyslel :)
Vysledek by byl, ze v bunce B1 je cislo 1234. Pokud bunka A1 do bunky B1 nezapise nic, pak je B1 prazdna.

Jde mi to, ze pouzivam funkci ISEMPTY() a ta bohuzel vraci FALSE i v pripade, ze je v testovane bunce napsan vzorecek, ktery vraci treba "" (prazdny string).

predem diky za pripadnou odpoved

tomas

• Vytvořit...