Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to je skvělá zpráva!
Shodou okolností jsem knihu právě o víkendu vytáhl z knihovny (čekala v pořadí :-) a už podle úvodních stránek můžu říct, že na mě zapůsobila velice pozitivně. Dr. Elder má ve svých knihách velice osobní přístup a dokáže problematiku velice trefně vystihnout a pojmenovat. Ostatně jako psychiatr má evidentně dobré dispozice především v oblasti rozvoje osobnosti tradera, což je zcela nepochybně klíčová kapitola celého procesu tradingu.
O to víc se teď těším na další kapitoly po této recenzi ;)
Děkuji.

Milan

Odesláno

Dival jsem se na ni v knihkupectvi, hodne me oslovila podoba knihy, je opravdu v luxusnim stylu, takze nad vyssi cenou lze privrit oci, protoze podobne knihy se uz jen diky jejich forme ctou samy...Ty lepsi knihy o tradingu sbiram, takze tahle mi chybet urcite nesmi...Nicmene privetiva zprava asi pro hodne lidi je ze je na ceste dalsi Elder(a hadam tedy ze i Entries&Exits jsou v blizkem zavesu:) )...Jenom by me jeste zajimalo jestli je na ceste do cestiny taky nekde Zurich axioms nebo nektery Douglas? Treba Zuich Axioms je rozhodne kniha kterou bych nakoupil ve velkem a rozdaval svym upracovanym blizkym(tak jak jsem to kdysi davno delal s Bohatym tatou, nebo soucasne s mnohem lepsim T.H.Ekerem)

Odesláno

Mě osobně kniha [bold]Zurich Axioms[/bold] přímo nadchla. Poslal sem ji jednomu českému nakladateli. Slíbil, že si ji přečte a dá vědět. Tak jsem zvědavej. Naznačoval ale, že už možná na českém vydání pracuje Pragma. Tak snad je to na dobré cestě... Už mám pár také adeptů, kterým chci knížku darovat:)

Odesláno

Abych predesel dalsim spekulacim - kniha Zurich Axioms je jiz prelozena (nikoliv Pragmou ani "jednim ceskym nakladatelem") a nyni prochazi korekturou. O jejim uvedeni na trh budete vcas informovani prostrednictvim financnika.

Budu rad, kdyz dalsi spekulace o knihach utneme, protoze stejne k nicemu nevedou. Edicni plany jsou dane, dlouhodobe naplanovane a o vsech knihach budete vcas informovani. Tak se nechte prekvapit. :-)

Odesláno

O dlouhodobych edicnich planech hadam malokdo vi, nebyla to spekulace(ty omezuji na ER2 issue)jenom jsem vyjadril nadseni ze se veci deji ale pokud se jiz deji, je to jen lepsi zprava pro ty kteri si sotva neco prectou v originale (i kdyz pevne doufam ze tech bude generace od genrace mene) :)

Odesláno

Kniha je napísaná veľmi príjemnou angličtinou. Myslím, že ani menej zdatní angličtinári by nemali mať problém, lebo už po pár odstavcoch ich to úplne vtiahne a problémy s jazykom budú pasé. Odporúčam nečakať na preklad a vrhnúť sa na to...

Miro

• 3 týdny později...
  • Vytvořit...