Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: Bracket Trader a pokročilejší nastavování automatických výstupů

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 35
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Dobrý den
Nevím,jestli jsem pochopil funkci Bracket Traderu a Tsimu správně.Jedná se o programy,ve kterých zadáváme příkazy,to sedí,Jen by mě zajímalo,jestli když chci zadávat přikazy,musím mít účet u IB? Nebo to funguje i tak,že se to nějak propojí se Sierrou? Že by se to hodilo na backtest.
Děkuji za odpověď
Antonín

Odesláno

Díky moc za pokračování, prosby byli vyslyšeny :) .
Stále to frčím na TSim+, ale Bracket jsem už tak nějak otestoval a pokud přejdu na novější strategii typu různého odhazování kontraktů na různých PT, Bracket Trader je na to jednička.

Ještě jednou děkuju za video.

Odesláno

ahoj všem!

Nevíte někdo, čím se BT řídí při popisovaném ubírání pozic na PT a jestli to jde někde nastavit? Např. z 8 kontratů je po T1 5, a po T2 2kontrakty. Taky by mě zajímalo řízení dvou pozic současně, zdali to vůbec nějak jde (snad to není off-topic)

Díky

Odesláno

Dobrý den,

takže jestli jsem to dobře pochopil, a prozatím nechci fundovat účet u IB, a chci jen testovat, tak mi bude postačovat:
1) Historická data od SCMagic (např.ER 2, 2 sec data za 30$)
2) Sierra Chart, pro zobrazování historických grafů by měl postačovat Level 1? (cena 100$ za rok)
3) Braket Trader, který je s určitým omezením více méně zadarmo

Takže mě to bude stát "jen" 130$ a mohu plnohodnotně backtestovat, pochopil jsem to správně?
Díky za případné upřesnění

Odesláno

Při popisu změn nové verze Sierry 220 jsem si všiml, že už nebude podporovat Bracket Trader. Rozumím tomu dobře, že nadále bude BT použitelný jen se starší verzí Sierry? Nebo u pojmu "Intergrace Sierry s BT" šlo o něco jiného?

Odesláno

911: To je v principu škoda, protože do Sierry je stále doplňována řada vylepšení a nových funkcí, na něž bych se při používání BT nedostal. Na druhé straně ještě chvíli potrvá, než tvůrci Sierry vymakají zabudované obchodní funkce na úroveň Bracket Traderu.

• 2 týdny později...
Odesláno

to Bronda
Také jsem se díval na stránky Sierry, protože jsem doposud používal TSim+ a po založení paper účtu u IB jsem si začal všímat, že TSim+ nepředává data přesně jak jsem zadával, tak jsem přešel na BT. Teď ale vidím, že BT nebude prakticky již podporován, což je škoda. Sierra má také možnost zadávat vstupy a výstupy přes DOM jak BT, ale je to až od verze č.4. Je tomu tak? Takže teď bude rozumné Sierru neapgreitovat a po skončení roční licence koupit verzi č.4, nebo zadávat exit/entris přímo v TWS. Což je pro mě ale dost kostrbaté.

Odesláno

Omluva
Omlouvám se za špatnou interpretaci vztahu mezi BT a Sierrou. Prvně jsem to špatně pochopil. To že Sierra nebude více podporovat BT je důležité pouze pro backtesting a ne pro reálné obchodování, kde je BT přímo napojen na platformu TWS. Takže otázka je, jak zadávat vstupy a výstupy v backtestingu v Sieře bez možnosti použití BT?

Odesláno

Jde pouze o podporu 2sekundoveho ukladani dat do tickoveho formatu scid...nebude to nejak tezke udelatpodporu...dulezite je aby dostatek lidi poslalo zadost primo BT a urcite na sebe podpora prehravani dat z scid nenecha dlouho cekat...

Odesláno

Zdravim, prosim vas, mam nalehavy problem. Prave sem skoncil prvni den na ostro a pujdu se konecne najist. Bylo to psycho. Samo, byl sem dlouho kolem 300 v + a pak i v minus,... vysledek - necelyc 50 $ po odect. komisi. Muj predpoklad na zaklade posled. 4 dnu se na 100 % vyplnil- dokonala ukazka Elliatovych vln. Priste to uz udelam jinak. Po pulhodine nastavim PT 1000$ SL 250 a pujdu delat neco relaxacniho. :-)Dnes to slo krasne do short hned od zacatku.

Spatky k problemu. V BT vidim vypsany vsechny me obchody vcetne MAE a MFE. Nevite mi poradit, jak to dostanu do Excelu. Dekuji moc a dobrou. Daiv

• Vytvořit...