Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jojo , brokeri jsou skoro vsichni stejni i zebricky ktere uvadeji, ktery z brokeru byva nejlepsi jsou jenom placenou reklamou viz forexpeacearmy, kde nemuzete na dobre hodnoceneho brokra psat kritiku ac si ji zaslouzi,

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,chci se zeptat....nemohl by jste mi nekdo napsat strucnou recenzi na tuhle společnost....Studuji ekonomickou fakultu Masarykovy univerzity v Brne a potřeboval bych o téhle společnosti získat nějaké info.Díky

• 5 týdnů později...
Odesláno

nezdá se Vám že XTB dělá "hon na stopky" ? zkoušel jsem systém (finwin) na demu asi půl roku, vše ok, výdělečny, profitabilní.. Ale na reál účtu se velmi často stává ( komodity i forex ) že zainvestuji ve směru trendu, dám stoplos výrazně nad nebo pod poslední support a během minuty to udělá obrovský spike až ke stoplosu a vykopne mě to.. pak trh pokračuje svojím směrem. Jsem možná paranoidní, ale nestává se to i někomu z Vás? Silver.

Odesláno

Kolik bodů většinou dáváš tu stopku? Jestli se ti to nezdá porovnej grafy jiných brokerů a dej vědět, ať víme a můžeme tady zveřejnit i obrázky, oni nemají negativní reklamu rádi a snad si to rozmyslí když se to tu trochu propere.

Odesláno

Silver28:

no ono to vubec nemusi byt(a podle me ani neni) nekala praktika XTB.. spis je to tim, ze 'velci' moc dobre vi, kde se stopky umistuji a do tech mist velice casto umele honi cenu, aby si tak pripravili lepsi pozici pro vstup. Porovnat grafy s ostatnimi brokery klidne muzes, ale nic tim nedokazes, non-ecn nikdo nenuti mit spotovou cenu, takze se ti pri nejake reklamaci tak akorat vysmejou...

Odesláno

No, tak jsem udělal obrázek, přesně tohle se mi stává po zadání profit target a stop loss.. Nemůžete někdo ty ceny ověřit? Téměř okamžitě po zadání příkazů to udělá toto, v 95% obchodů.. Rozhodl jsem se u XTB skončit, zrušil jsem takto 70% reálného účtu a radši se vrátím k focení, přeci jen modelky jsou míň rizikové :)

9056

Odesláno

co na tom chces overovat, vymetacky stopiek funguju uplne inak a nie 10tky bodov, proste mas blbe vstupy , toto nema s brokerom nic spolocne, ved si stiahni inu platformu, daj pod seba grafy a porovnaj si ceny

Odesláno

Silver28 Napsal:

> No, tak jsem udělal obrázek, přesně tohle se mi stává po zadání profit target a stop loss..

Ono to jako vymetačka nevypadá, ale s jinými brokery ten graf nesedí. Zkust sem hodit ten obchod, uzavřený na stopce, aby bylo vidět vstup a uzavření, SL a PT. Doufám, že víš jak (v terminálu chyť ten řádek a přetáhni ho do grafu a pak to sem dej). Zkusím to porovnat ještě s jinýma brokerama.

> ... a radši se vrátím k focení, přeci jen modelky jsou míň rizikové

aby ses jednou nedivil :), ale příjemnější to rozhodně bude. ;)

Odesláno

to Silver 28

Tak jsem se díval na ten graf jak u xtb tak u ibfx a je naprosto totožný. Málem jsem myslel že ne, ale neuvědomil jsem si, že na ibfx mají 2 hodinový časový posun, takže našich 12.20 musím hledat na jejich 10.20.
Jinak co do rychlosti plnění příkazů se mi na reálném účtu jeví xtb lepší, respektive rychlejší.

• Vytvořit...