Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

A co kdyz do toho zamotate limitni prikazy nebo profit targety. Pak je mi asi rozdil bid a ask ukradeny.
Dalsi vedecka diskuze o hov*ne.

Proboha, pokud nekdo obchoduje forex, tak at si ho obchoduje. A pokud nekdo obchoduje komodity, tak at obchoduje komodity. A pokud nekdo dela oboji, tak at dela oboji. Ale nesnazte se porad presvedcovat jeden druheho, co je lepsi. Kazdy se snad rozhodne sam a to dela.

Cele to zacalo jako diskuze o poplatku u XTB. Pokud u nich chce nekdo obchodovat a neda si vymluvit, ze to neni moc vyhodne, tak at si u nich obchoduje. Jeho problem a jeho vec - i kdyz ja osobne si o nem muzu myslet, ze je to blb, ale to je zase muj problem.

Chtel bych vas pozadat o vkladani konstruktivnich prispevku - to znamena takovych, ktere nekomu pomohou (omlouvam se za muj nekontrostruktivni prispevek).

Lada

Odesláno

yax:
Diskuze není o tom, co je lepší, ale o tom, co je finančně výhodnější. A to se dá spočítat. Airmike to v tom odkazu udělal a já s ním souhlasím. Někdy je holt potřeba se dívat na věci z jiného úhlu.

Odesláno

už nějakou dobu nemám u XTB spojení. OS mám Visty a domnívám se že spojení přestalo fungovat po některé z aktualizací. Obrátila jsem se i na ně ale zatím mi neodpověděli. Nevěděl by ste někdo radu v čem by mohl být problém.
Na jiném PC s XP mi vše jede v pohodě.
Díky

Odesláno

Zdravim vsechny uzivatele v tomto diskuznim foru :)
Tak to jsem ja , vitez X-Trade Brokers CUP 2008
Treba nekdo se chce na neco zeptat , rad zodpovim na otazky . Ted bohuzel mam problem s casem , takze neslibuju ze to bude hned.
Precetl jsem nektere predesle prispevky a ohledne financnik.cz - vim ze je to mozna aj nejvetsi ceska stranka o investovani a t.d. , a taky par mych znamych mi ji uz doporucili , ale bohuzel zatim nemel jsem cas s ni se seznamit. Tak od ted doufam budu ji navstevovat a hned ji davam do zalozek :)

Odesláno

Dmytro: Tak to rozhodně gratuluji...
Tak jestli můžeš, tak prozraď ze začátku jakou strategii používáš, jestli obchoduješ live s čím vlastně obchoduješ a jak se jezdí v novém Porsche ;)

Odesláno

Dekuji AGEDOG a Airmike :)
Auto mi predaji zitra (vlastne uz dnes) na hala-vecirku v Brne ale dnes uz jsem ho nahodou videl v Praze v salonu Porsche pred tim nez ho poslali tam.
Hezkej autjak ;)
Nesmim tu davat odkazy ale jestli date do seznamu " Dmytro Porsche " muzete najit rozhovor se mnou kde odpovidam na hodne otazek ( doufam ze tahle rada nebude proti pravidel )
Kdyz jsem zacinal s forexem trochu jsem obchodoval live ( 100 ,50 dolaru deposit ,jel jsem pary eur/usd ,gbp/usd ) ale nedopadlo to dobre. Tak jsem si rekl ze neni to tak jednoduchy jak se zda a potreba se tomu ucit a venovat vice casu , takze ted jedu jen virtual ale v nejblizci dobe mam v planech prejit na real.
Hned zminim ze soutez a realni obchodovani nema nic spolecneho. Denne posledni dobu slysim od znamych - "no , kdybychs tam dal realnich 200 000 ted bychs mel 20 mil . , nebo 20 000 a mel bychs 2 mil " . Tak rikaji lidi ktere vubec nikdy to nezkouseli a tomu nerozumi a uz jsem unavenej vysvetlovat ze to neni tak. Kdo tomu neveri a sedi furt na virtualu hned to pochopite jakmile prejdete do realu.
V soutezi jsem se snazil obchodovat s nejvetsim mnozstvim lotu, na kolik stacil depozit. Jo , velke je riziko ale jinak , byl jsem presvedceny, ze nejde vyhrat, tak asi mam pravdu :)
V realu samozrejme to nikdy neudelam ( aspon si to slibuju ) .Ted , asi jako hodne trejderu, cekam obraceni trhu.
Mezi tim zkousim ruzne strategie, technickou analyzu a t.d. ale nic novyho. Taky se snazim pouzivat intuice , ale zatim nemam tak hodne zkusenosti abych jsem mohl na to spolehat.
Asi v tom co jsem napsal mam spoustu gramatickych chyb :S , omlouvam se. Nejsem cech , vlastne jsem napul cech ale vyrustaval jsem jinde ;)

Odesláno

Dmytro:

Zajímavý rozhovor :-) Doufám, že se sem tam na finančníku podělíš, jak pokračuješ... Věřím, že jsi na dobré cestě stát se úspěšným traderem...

Přeji hodně úspěchů...

Odesláno

Ještě k X-Trade brokers.

Co by mě ale zajímalo,je jak to tady někdo psal,že xtb je vlastně protistrana obchodu,který provede kdokoli obchodující přez xtb.

Mám za to,že je to celosvětový systém a proto je tak vysoká obchodovatelnost.Protistrana tedy jakýkoli obchodník,trader,firma atd.

Takže nerozumím tomu,jak může být protistrana xtb.

Dál nechápu,proč by měl xtb mít podíl na "vyhoblování učtu",řekněme 100 000 učtu,když profitabilní obchodník,by mu řekněme za 5 a více let vidělal na poplatcích mnohem víc a dlouhodobě.(oboustranná spokojenost)

Pokud někdo kloudně vysvětlí,předem děkuji. Fajn den všem ;)

Odesláno

swisi:

vysoká obchodovatelnost???? Tím myslíš vysoký volume? Tobě příjde že volume 150 na pětiminutový úsečce EUR/USD je vysoká obchodovatelnost? To zkus někdy mrknout na US indexy.

Odesláno

swisi

XTB nieje protistrana, ale v zmluve ma , ze pokial by nestihla exekuovat cenu u spolocnosti cez ktoru sa na trh dostane ona, tak moze vytvorit protistranu. a ano je to presne tak, likvidita v systeme je taka obrovska ze problem s exekuciou by nemal nastat. ale ak nastane, tak sa chce kazdy retail broker chranit. a druha strana mince je ta, ze ked ti broker vidi do kariet a ma vsetky udaje o tvojej uspesnosti. tak si dokaze vyvodit ci si profitabilny trader alebo nie. ak ma spolocnost dokaz o tom ze 90% vsetkych klientov peniaze jednoducho odovzda trhu. tak je jasne , ze tento "cisty zistk" predsa nemusia pustit na trh, ked ho mozu nechat pre seba. (nehovorim ze je to pripad XTB, ale treba sa nad tym aspon zamysliet)

frame3

likvidita na trhu sa s indexami porovnat neda, je to zbitocne , je mnohonasobne vyssia. to co vidis v grafe nieje relevantne cislo. je to len likvidita ktoru ma k dispoczicii Broker. teda ak vobec ma :)

www.dukascopy.com/ mrkni sa v pravo na likviditu EURUSD od duka. a porovnaj si ju s indexami

• Vytvořit...