Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás Tradeři......(snad to nebude offtopic,už mi to jendou smazali)

Protže jsem relativně nováček a v obchodování jsem teprve chvíli(cca 3 měsíce), měl bych takový nováčkovský dotaz....
Právě jsem ve fázi výběru brokera a softwaru....nechci se nikam hnát jen si chci zkusit pomalu nějaký demo účet.
Asi nejvíce na demoúčet mě oslovilo XTB Jedu v něm už asi týden a jsem zatím plně spokojen...
Ale nastal malý problém: zkoušel jsem co všechno to umí.....a když jsem narazil na strategie(které opravdu nejsou podle mého gusta),tak jsem zjistil že při provedení obchodu přes strategii zůstává v grafu zakreslen alarm....a vlastně vstup do obchodu....samozřejmě se mi to líbilo.....a zajímalo by mě jestli to v tomto programu lze nastavit i u normálního obchodování.

Takže teď zkráceně: zobrazení mého vstupu(popřípadě výstupu) z obchodu na grafu.

Moc děkuji za radu :)

dj_blade

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda můžu mít platformu X-Trader na více počítačích a obchodovat přes jeden účet. Př: Založím si u XTB účet, doma obchoduju na "pevném" počítači, na cestách na notebooku a data se při připojení na druhý počítač zaktualizují podle prvního(prostě jako to mám na účtu).
Děkuji za případné odpovědi.
Briber

Odesláno

pfiala:

Zeptejte se pánů z XTB, ukázalo se, že to tu čtou taky :-D.

Já už bych to nějak nerozmazával, prostě jsem tam zašel osobně s reklamací a ospoledne už mi volali s kladným vyřízením, takže jim děkuji ... :-)

Odesláno

Len som chcel dodat ze XTB si tento tyzden zmenilo limity na SL a PT. minimalny odstup od entry je 60 bodov na majors.
cim sa posunuli v mojom ratingu brokerov s predposledneho miesta na posledne :)

nechapem ako moze niekto u nich takuto vec vobec schvalit, stali sa proste brokerom u ktoreho sa stali podmienky totalne neobchodovatelnymi. doteraz boli len nevyhodne, tymto krokom sa stali neakceptovatelne.

Odesláno

Airmike:

Není to jenom v případě vyhlášení důležitých zpráv? Nicméně i tak je to trapné (td) Jsou na nejlepší cestě odradit všechny stávající i případné budoucí klienty.

Odesláno

Stanley

pisali ze je to koli zvysenej volatilite , taky bol oznam. nieje mi jasne co to ma vobec znamenat. na demach je odstup 60 pips ale co som pocul live maju klasiku 5 pips. tak tofakt neviem co sa s toho vykluje

• Vytvořit...