Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,
me IB tu kartu asi pred 3mi tydny nabidlo, videl sem to v Acc Managementu. Objednal sem si ji, dorazila OK. Mam jednu verzi naskenovanou a nahranou na zaloznim USB fazolu, jednu zalohu vytisknutou a jinak tu kartu nosim s platebnimi kartami.

Co se tyce HW klicu. Ten nechci, mam podobne tokeny uz 2.
Vas token je k Vam nalinkovany podle serioveho cisla. Ta cisla token generuje podle nejakeho algoritmu. Rozhodne se neopakuji.

Osobne vidim dodatecne zabezpeceni jako jednoznacne pozitivni. Znam nekolik lidi, kterym byly ukradeny prihlasovaci udaje i s heslem.. Existuji "viry", ktere ctou a odesilaji signaly klaves, ktere mackate. Da se z toho posleze vyfiltrovat login a heslo.

Odesláno

To tatanka:

nevím co Ti přesně přijde jestli "token-klíčenka" nebo karta s kody,mě přišla karta s kody takže postup na ni.Přihlásit se na svém účtu zvolíš User managment/Secure transaction program,tam vlastně pouze potvrdíš že souhlasíš s tím že Ti pošlou vyšší zabezpečení a potvrdíš jestli je aktuální adresa kam Ti kartu poslat.Za 3 dny jsem ji měl doma,pak jsem se znovu přihlásil User......... atd. pak jem jen dle požadavku zadal 6 místný kod a bylo to hotovo (aktivace karty).Účet pak ihned fungoval a zadává se taky 6 místný kod dle kombinace na kartičce.U tokenu nevím,ale myslím že první krok -poslání karty bude asi stejný.

S pozdaravem

borax

• 1 month later...
Odesláno

Ráda bych se zeptala všech na tu klíčenku,

minulý týden mi dorazila domů a teď nevim co s ní? neboť do platformy se furt hlásim přihlašovacím jménem a heslem. a nevim k čemu mi teda ta klíčenka je? nebo se to někde v platformě má zatrhnout, že se chci přihlašovat pomocí kódů na kartičce???

předem všem moooc díky za rady!!!

Odesláno

Veronika:

buďto si to sama aktivuješ v Account Managementu nebo se ti to samo aktivuje do pěti dnů (myslím, že do 5 dnů od poslání nebo tak nějak). Potom už platforma bude vyžadovat kód.

Odesláno

Veronika22: v platforme vybrat View/Account Management
kliknut na tom webe co sa otvori na User Management/ a potom to treba aktivovat v Secure Transaction Program alebo Token Sharing uz si to presne nepamatam
Dusan

• 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno

zdravim, me jeste zadna karta ani klic nedosel, ale uz mi dnes dvakrat prisel mail, kde pisi, ze b ude behem 36 hodin carta nebo klic (device) aktivovan a bude pozadovan, kdyz nezadam udaje, tak mi vyhrozuji, ze pristup na muj ucet bude "interrupted" !! stalo se to nekomu z vas?

Odesláno

Nestalo se mi to, aktivoval jsem si klíč včas. Ale jestli jsi dostal mail, tak tě to opravdu nepustí na ostrý účet (simulovaný účet ti půjde, tam se při přihlašování kód nezadává). Doporučuji rychle kontaktovat IB a informovat je, že jsi ještě klíč nedostal.

Richard

• Vytvořit...