Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

airmike,
knih o fx je stejna fura jako o cemkoli jinem v tomhle byznise. bud koukni na amazon nebo sem Sid daval link na eboky, co jsou zdarma. (je touz dele, myslim)

Odesláno

Knihu jsem sice nečetl, ale pár přátel za oceánem mi na dotaz podalo nějaké reference - nováčci si určitě v knize svoje najdou.., příběhy vlastní a různých obchodníků - to je už klasika.., kolega z N.Y. to nazval - oddychovka na dovolenou k pláži, kterou po návratu někde založíš. Závěr: k přečtení to asi je, ale "praktické informace", které obsahuje - toho je na netu v různých podobách hafu a nějaké dobré informace pro lidi trochu znalé FX, chybí. Osobou autora Red Bookera se zabývá i Felixův server... Je to člověk (R.B.), který pořádá různá školení, semináře atp. a to ho vlastně asi živí.. Sám Felix má spíše neutrální hodnocení, např. jej zaráží jen 3% profit za některé tři měsíce.., a zbytek názorů si lze přečíst v diskuzi. Někdo (asi nováčci) jej chválí, jiní to přímo označují jako "podvod" (SCAM - včetně účastníků kurzů) a někdo pochybuje o tom, zda R.Booker vůbec někdy reálně obchodoval... Sto lidí = sto názorů - z proběhlé diskuze si každý může udělat obrázek sám. www.forexbastards.com/public/review/www.robbooker.com
Na stránkách R.Bookera je k mání, mimo nějakých pokeců, info o obchodech a termínů kurzů, i e-book "Strategy:10 system" zdarma. www.robbooker.com/index.htm Stáhnout si to může každý a pak usoudí, zda jej to něčím obohatí.
SID

Odesláno

Side, přesně jak píšete, je to oddechovka - snad je to v článku dostatečně zdůrazněné.
Ale velmi zábavná a navíc z "našeho" prostředí. Prostě zábavné čtení na provětrání hlavy s trochou toho poučení. Určitě to není odborná kniha.
Petr

Odesláno

Jstem zrovna nekde u konce knihy a plne souhlasim s recenzi - "lehce stravitelne", zabavne, jednoducha anglictina -- a pro nekoho jako ja, kdo nikdy neobchodoval Forex i celkem poucne. Zadna sucha teorie, ale spis takove ty prihody z praxe, ktere si myslim i spousta lidi zazila.
Vyborna kniha na dovolenou :)

• 1 month later...
Odesláno

Dakujem za pekny tip na knihu. Precital som ju jednym dychom a velmi sa mi pacila. Je pisana lahkou a zrozumitelnou anglictinou. Nasiel som tam vela situacii v ktorych som sa nachadzal aj ja ... pekne a lahke citanie, ktore odporucam vsetkym zacinajucim obchodnikom.

Pedro.

PS: Podobne citanie ktore tiez odporucam -- How I Made $2,000,000 In The Stock Market by Nicolas Darvas

• 9 months later...
Odesláno

Zdravim, nevim zda ma smysl pridavt do vlakna co je z rok bez prispevku ale budiz. Advetures of currancy trader - odpocinkova kniha, ja osobne ji precetl jednim dechem, a dost mi to pripominalo me sameho v zacatcich ( hrrr hrr do trhu a pozic jen aby mi nic neuteklo:-))). Ctiva kniha, napinavy pribeh s dobrou zapletkou, nic supernoveho o tradingu se tu sice nedozvite nicmene verim ze se pobavite.

JJ kniha od Daverse taky oddechovka ale stoji za precteni. No a abych pridal tip tak Reminiscence of stock operator clasica co by mela byt v knihovne kazdeho tradera, spekulanta.

• 5 months later...
Odesláno

Děkuji za skvělý tip na knihu. Člověk by neřekl, jak příběh o traderovi může být napínavý a zajímavý. Myslím, že to zůstane moje nejoblíbenější kniha na téma [ital] trading [/ital] :)
Určitě bych všem doporučil.

• Vytvořit...