Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím o radu, jak zvětšit počet obchodů v deníku z finančníka. . Změnil jsem si již trhy, komise atd., ale s equity curve - je nastaveno pro 50 obchodů - si nevím rady. Nechce mně to pustit dále. zatím jsem prostě vždy přešel na nový deník, ale chtěl bych mít paper trading v jednom.

• Odpovědí 30
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pokud myslíš deník od Martínka. V grafu dáš pravé tlačítko myši - Zdrojová data - Oblast dat ='Obchodní deník'!$U$2;'Obchodní deník'!$U$5:$U [bold]$200 [/bold]. A máš to na 200 obchodů. Pokud je to jiný deník, tak bude jiný název zdrojového listu.

Odesláno

To:La+,
díky moc,už to mám v pořádku. Věděl jsem, že dělám botu. Příště musím pořádně číst názvy sloupců(překoukl jsem se -místo U na Q. Dík za pomoc. Teď ještě aby to alespoň vydělávalo na 99.9 %. To by sis ale poradil sobě! To byl vtip.

• 3 years later...
Odesláno

Dobrý den,
jelikož z tohoto serveru čerpám mnoho cenných informací a nemohu zatím přispět radou, dovolte mi abych se s Vámi podělil o moji verzi obchodního deníku, třeba někomu pomůže:

uloz.to/xnvX2JW/obchodni-denik-xlsx
Heslo pro stažení souboru je: financnik

Je to poměrně jednoduchý obchodní deník se základními funkcemi a vykreslováním equity krivky. Není stavěn pro obchodování s více kontrakty, toto jsem řešil zapsáním obchodu do více řádků. Hodnoty MAE a MFE jednotlivých obchodů je třeba doplnit ručně např vykopírováním z NinjaTraderu, které následně používá tabulka pro výpočet pravděpodobností.

Pokud by byly nějaké dotazy, rád odpovím.

S pozdravem,
Vojta

Odesláno

to @DrakJRT : Ja jsem potreboval spocitat denni zisky a nejak to zobrazit, tak jsem se insipiroval, a je to dosti dobry. Ja mam na vypocet DD jinej vzorecek, tak se mrkni na to v priloze, jak viddis chybi mi tam = v kazdem vzorci, asi vis proc :-o bb

20584

• 3 months later...
Odesláno

Ahoj,

rád bych se zeptal jestli nekdo nema hotovy denik pro trh ES? Staci pouze zakladni funkce, jako pocitani zustatku, ztratu nebo vydelek obchodu atd.

Diky, moc by me to pomohlo, stale pouzivam tuzku a papir plus jednoduchou excel tabulku ale jiz si chci trochu usetrit praci pri vypoctech.

Odesláno

Ahoj,
Stačí si stahnout ten můj a upravit pár buněk a bude fungovat i pro ES. Sám ho ted konkrétně pro ES používám a pokud nechceš používat nic složitýho, stačí doplnovat pouze ty základní parametry (datum a počet kontraktů; nákupní cena a čas; prodejní cena a čas) a bude fungovat ;)

• 4 months later...
  • 6 months later...
Odesláno

Dobrý den,
ve "Webináři E-mini I" v 8 lekci o backtestu je ukázán hezký "Obchodní deník". Je možno tento obchodní deník získat? Když ano, kde jej mám stáhnout a jak? Předem děkuji za odpověď Jan Trojan

Odesláno

Dobrý den,

nejsem si momentálně jistý, který Obchodní denník máte přesně na mysli (odepisuji z telefonu, nemám kurz u sebe).
Nic méně, krom souborů, které jsou přímo ke stažení v rámci online semináře (vždy u příslušné kapitoly v pravém sloupci vidíte případné soubory ke stažení - pokud u dané kapitoly nějaké jsou), nic dalšího ke stažení ani veřejné distribuci bohužel není.

• Vytvořit...