Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

nedaří se mi nastavit (najít podle názvu studii) v programu Think or Swim klouzavý průměr nejvyšších high a nejnižších low za poslední 2 úsečky neboli [bold]HighestHigh/LowestLow[/bold] k posouvání stop-lossu v obchodním systému FinWin.

Má s tím nějaký zdejší obchodník zkušenost?

Předem děkuji za odpověd.

• 4 months later...
  • Odpovědí 43
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Rad bych se zeptal zkusenejsi na jednu vec tykajici se otevreni noveho uctu v TOS. Tento brooker neotevira pro mino-amricke rezidenty ucet a zajimalo by me, jak je definovany americky resident:

- Pokud bych pobyval ve Spojenych statech (cca 1 rok), mel jejich Social Security Number a jejich ridicsky prukaz (+ residencni adresu), tak si mohu otevrit ucet jako americky resident?
- Jak je to po navratu do Ceska, musel bych ucet zrusit?
- Posledni otazka je zdaneni - platil bych tady v Cesku dane (viz zakon proti dvojimu zdaneni) nebo v USA jako resident. Pokud mate nekdo informace, moc by me to pomohlo.

Diky
Nean

Odesláno

Nean,

- TOS neotevira ucty jen vybranym zemim, ne pouze US rezidentum a jde o postovni adresu. Jake je tvoje obcanstvi nikoho nezajima.
- ne, proc, kdyz uz ho mas zalozeny.
- danis tam, kde jsi rezident, zjednodusene tam, kde pobyvas vic jak pul roku. Takze pokud ses vic jak pul roku v US, tak v cechach dane neplatis (pokud samozrejme nemas prijem z cech mimo US prijmu, ale to uz bychom zabihali do moc velkych podrobnosti).

Odesláno

Yaxi, diky moc za vysvetleni. Je to pro me dobra zprava. Postovni adresu budu mit v USA cca 6 mesicu, takze bych to mel krasne stihnout. Pokud me pak ucet zustane, je to vyborna zprava. S danemi je to trosku slozitejsi, ale chapu, ze to sem nepatri.

Diky
Nean

Odesláno

Fubu, diky za nazor. IB me prijde fajn na spready atd., ale pro me je TOS v opcich neprekonatelny. Sam ho mam porad otevreny a skoro bych rekl, ze jsem v nem jako doma. Je trosku s komisi drazsi, ale pohodli a klid je to co hledam. Pracuji s TOS uz skoro rok a pul a jednoduse mam zazity kazde tlacitko, u IB to tak nemam, prijde mi trosku hur prehledne. Pokud se mi podari ho v Americe otevrit a pritom me ho pak nezavrou az odjedu, budu jen rad.

Nean

• 5 months later...
  • 1 year later...
Odesláno

Co jsme jim udělali? V seznamu států je celý svět, včetně Ruska, Ukrajiny, Afganistánu, Afriky....z východní Evropy Bulhaři a Rumuni a my ne?....Pokouším se zaregistrovat, abych si mohl stáhnout paperMoney a odmítá mě to zaregistrovat, přestože jsem použil smyšlené jméno, email s příponou com, adresu s tel., opsanou z amerického webu. Co s tím? Že by hrálo roli národní nastavení, původ IP adresy? Pomohlo by, že by se zaregistroval někde někdo jiný na novou mailovou adresu (gmail.com) a tu mi i s heslem potom poslal, abych potom využil poslaný link? Děkuji

21562

• 2 months later...
Odesláno

hezký večer
taky nevím co dělám...
chce to po mně registraci, ale je hustější než vypisování víza...
to by mně zajímalo co dělám špatně...

nohavica:je to snadný najedeš na stránky TOS,klikneš na Software-Desktop,Open account-zaregistruješ se,pak nad tím Download-stáhneš a frčíš.

zkoušel jsem to jak se dalo a kde nic tu nic... :S :S

• Vytvořit...