Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim,
mel bych dotaz na zkusene plavce. teno mesic se mi "nejak prihodilo" ze mam na jeden podklad pozice na 8 stricich, plus dalsi na brezen. takze se v tom spatne orientuji. netusi nekdo jestli jde pozice nejak zgrupovat aby se souhrn ktery se zobrazuje pro kazdy ticker zobrazoval pro zvolene pozice?alespon nejak rozhodit ty mesice. pripadne jak tuto resite?
dekuji r

• Odpovědí 43
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

2 antikir,
dekuju za odpoved.no jasne to znam.ale to mi jde jen radit a ja bych potreboval aspon filtrovat.ty hodnoty jsou pro kazdy radek zvlast, cili se musi secist a vyhledavat co patri k sobe coz zdrzuje.asi jsem se spatne vyjadril.
r

Odesláno

to miciko

najlepšie bude,ked si priamo stiahneš platformu,je v nej aj dobre spracovaný help.Pred stiahnutím musíš vyplnit registračný formulár na otvorenie učtu (fundovat samozrejme nemusíš :-) )

herman

• 7 months later...
Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych poradit, používám demo platformy Think or Swim a když si zobrazím graf nějakého trhu, tak mi to zobrazí maximálně roční historii (pro denní graf). Je možné někde nastavit delší historii (více let)? Nějak si s tím nevím rady.

Předem díky
David

• 7 months later...
  • 10 months later...
Odesláno

Dobry den,

neda sa mi zaregistrovat, kvoli tomu ze "neprijimaju registracie z Slovenska ani z Ciech". (Country of Residence).

Stretli ste sa s tym uz niekto? S tym sa asi nic neda spravit, ze?

Dik, Michal.

Odesláno

mcpmcp:
Ano je to tak jak rikate tusim ze nekdy od listopadu, ale je to tady na foru zminovane opravdu mnohokrat. A delat se s tim neda opravdu nic. Moznost je napr IB + TOS pro analizu a backtesty.

• 9 months later...
Odesláno

Mam mozna trochu stupidni dotaz, ale jak je to s Profit/Loss v TOS?
Pokud je to obarvene zelene tak je zisk a pokud cerve ztrata nebo jak?

A proc vubec to, v excelu mam sve portfolio a cena je rozdilna oproti TOS a nevim tedka na cem jsem.
Pouzivam to na pair trading.

• Vytvořit...