Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 56
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím všechny,
stáhl jsem si trial-verzi tohoto programu minulý, chtěl jsem se mimo jiné podívat na volume grafy zobrazované na grafech od eSignal, zatím jsem však nezjistil jak si je nastavit, mohl by mi někdo poradit?

Odesláno

Moc by mě potěšilo , kdybych si mohl stáhnout a nainstalovat obchodní systém Woodies CCI do grafu eSignal sám, bohužel zatím se mi to nedaří, pokud by mi někdo poskytl radu předem děkuji

Odesláno

eSignal je fajn, pouzivam ich data ale nie software. Data patria v strednej triede k tym lepsim, dobry pomer cena/kvalita, pre retailoveho klienta dobra volba. Chyba mi u nich vsak PCR (put call ratio) a obcas sa v datach objavuju chyby, ktore na konci dna fixuju, ale nie je to casto a da sa to prezit. Dolezite pre mna je ze neakumuluju ticky a posielaju korektny objem na bide a asku. Data dodavaju s malym omeskanim (radovo par desiatok milisekund) vacsinou to postacuje.
Alternativou dat moze byt IQFeed/DTN IQ a RealTick. Graficky software nepatri k najpremakanejsim, ale na zaciatok staci a ked clovek dojde na to ze potrebuje nieco co nema tak data od eSignal podporuje vacsina vyrobcov.
Uzivatelska podpora je podla mojich skusenosti velmi dobra, pridavanie / uberanie typov dat je relativne jednoduche aj vyber je siroky.

Odesláno

no ono se to hodne meni a zalezi co kdo potrebuje a obchoduje. napr RealTick je super, sw je myslim na obchodovani dostatecny. obecne se za velmi dobre povazuji prave CQG, RealTIck, eSignal. pokud chcete super feed zkuste xtrader od TT nebo Dorman/Zen Fire

Odesláno

cituji: "obecne se za velmi dobre povazuji prave CQG, RealTIck, eSignal. pokud chcete super feed zkuste xtrader od TT nebo Dorman/Zen Fire..."

Zdravím a chci se zeptat, jak je to u těch zmiňovaných poskytovatelů dat s cenami např. za Eurex a za CME mini? Někde jsem také zahlédl, že někteří brokeři při uskutečnění dostatečného počtu obchodů uhradí cenu dat za nás?

Díky, Pavel.

Odesláno

Ahoj, ještě jedna otázka k eSignal a Woodies CCI. Také jsem to začal zkoušet na základě článku, ale v eSignalu mi chybí počítadlo - nevidím, kdy se dokreslí svíčka. Poradí někdo?

Děkuji a hodně dolarů... Pavel.

Odesláno

Preco hovorite, ze ciastka je vysoka? Podla mna je e-Signal dost pod cenu a s ohladom na kvalitu neuveritelne lacny, aspon tak to vidim ja. Minuly mesiac som zaplatil len brokerovi 1300 USD, tak si to porovnajte :-)

• Vytvořit...