Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
moc se toho nezměnilo, ale jak kdo vidíte WHEAT July 2005, spekulaci na double bottom? Myslím poze krátkodobě, protože na týdenním grafu z toho nejsem moc moudrej a čekal bych, že se to bude za čas vracet dolů.
Bohdan

Odesláno

Zdravím, během dnešní seance došlo k proražení supportové linie formace klesající trojúhelník u HGN.Pokles to je značný takže opatrnější obchodníci budou mít asi problém s umístění základního SL.Zároveň,jak je u komodit špatným zvykem,neznáme v tuto chvíli zda-li došlo k nárůstu objemu obchodování (volume),jako potvrzení prodejního signálu.

17

Odesláno

Zdravim, na zacatku kvetna jsem vstoupil do LBN05 a to 6.5. na zaklade otoceni trendu a prorazeni RSI hranice pri ceste na sever.+ odrazeni od supportu (336,50). V trhu jsem stale vcera jsem posunul SL pod open- na 345,5. Vse je na obrazku;)

22

Odesláno

Jeste jeden;) 14.5.-Sell 1 kontrakt CTN05- 53,75 (Protnuti klouzavych prumeru, potvrzeni trendu na RSI, DMI se tez protinaji). Vcera posunuti SL nad high 53,20. Uvidime jestli se podari prorazit Support ze zacatku kvetna, coz si myslim, ze se stane a pote bude dale pokracovat k Supportu z poloviny brezna.

23

24

Odesláno

Neobchodujem striebro casto, skor zlato. No dávam to tu len ako tip pre niekoho, kto by to chcel zuzitkovat. Je dost mozne, ze to este chvilu potrva, kym vyrazi dole alebo hore. Indikatory su zatial neutralne.

25

Odesláno

Zdravím, tento trh se zdá býti více než zajímavý... Trhu se nepodařilo prorazit support vytvořený v feb2005 (i když je pravda, že se o to snažil jen velmi málo a je možné, že se ještě vrátí....:)), ale poslední dva dny výrazně bullish a lze předpokládat s velkou pravděpodobností pohyb na sever. Vstup dnes 1 buy 312.25 STOP, SL sell 301,50 STOP. Vlasťa

• 2 týdny později...
  • Vytvořit...