Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 434
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

nohavica:

moj RR je vzdy 1:2 a stopka je 0.5 percent s uctu. alebo 0.25percenta ak sa jedna o viac riskantnejsi obchod.

Libra bola podobna ako euro preto som pocital ze to skor vystartuje vyysie. akonahle to ma problem s dakou resistanciou tak sa snazim minimalizovat risk ak sa to obrati tak ako tu.

Odesláno

hruska-dík,měl bych jeden dotaz,šel by jsi v tomto případě dolů na sr (černý flek),nebýt pátku odpoledne ? ,mě právě přijde fakt bezpečnější počkat až jestli se úroven potvrdí a jít dotoho napodruhé.

17270

Odesláno

myslis short s limitom ? urcite nie ten odraz co tam vidis je jasna reakcia od minuleho supportu.. short tu uz by som nesiel nikde az kym sa situacia nevyjasni a to tak ze ak by sa vytvoril daky range tak vnom short. medzi tvojou cervenou a mojou linkou dole predpokladal by som ze sa vytvori ten range. ibaze myslim ze ta vzdialenost nie je moc velka na daky profit

17271

Odesláno

zdy pozeraj dolava ze ci ti daka S/R dava vyznam alebo nie.. a zdy pozeraj co sa na nej deje..
sleduj ako sa cena od nej odraza ci lahko alebo tazko ci itam vidis ze je daky buying alebo je to len male vyberanie ziskou.

na slepo a bez dovodu ze je to 1 alebo 2hy odraz nedavam nikdy ziadny obchod.
musi to mat pribeh ako sa vravi :).
keby to bolo take ze na kazdu 2hu potrvdenu s/r das rovno sell/buy tak by sa dal na to automaticky obchodny system spravit....a seci by zarabali :D

Odesláno

hruska-pročítal jsem si zpětně tuto diskuzi a teprve ted si všimnul,že už jsi tu od založení,takže mazák :-) a dával jsi tu nějaké videa s James16Group,nemáš to prosím ještě někde ? ,zase si ale říkám abych toho nezkoušel moc naráz a nezamotal se do toho,co myslíš ? ,už jsem testoval kde co a strávil nad tím mraky času,ale teprve až s/r úrovně mi dávají nějaký smysl tak to chci trochu dostat do pod kůži.
Díky

Odesláno

nohavica: mozem prihodit sem dake videa od james16group ono vsecko je to price action. obchoduju hlavne tie ich pinbary co su podstate pri vsa alebo wyckoffovi climaxy a retesty. takze as tak sa ti stoho hlava nema co zamotat.

Odesláno

hruska-díky pane.už to sosám a pečlivě prostuduji :) ,až budeš mít cestu na západ-do Čr :D,mám pro tebe schovanou lahev domácí hruškovice,at můžeš taky sosat. Jinak ted dva dny sleduju demo a přikládám dnešní vstup,včera krásný trend,ale dle sr jsem nemohl nikde naskočit,žádná slušná korekce,urval si z toho něco ?

17291

Odesláno

nohavica: heh dik mozna sa dakedy zastavim :D.

Ta libra nie nenasiel som vstup. teoreticky by bol ten bar 2hy dozadu . ale vzhladom na to ze sme pri velkej resistanci. na vyssom TF by som uz nehladal tu vstup na long.

Odesláno

Zdravim, prikladam jeden s mojich live tradov. Analyza bola spravena vecer s myslienkov vstutu doobeda intradenne. takze tu je intradenny vstup. bohuzial som prisiel k grafom neskorsie takze vstup je posunuty o dakyx 10pipsov ale nevadi.

17308

• Vytvořit...