Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

frantacech,
neni zac, delam to i pro sebe. :-)
Hodne mi to pomohlo. Asi nejvice ze vseho co jsem kdy cetl protoze jsem stejny system nedavno "vymyslel" a zacal obchodovat. Jen to bylo postavene na pivotech. S pivoty je ta potiz, ze sice mechanicky to delalo pres 50% uspesnost ale nekdy kdyz byl pivot nefunkcni tak to nasekalo uplne zbytecne ztraty nebot jsem obchodoval proti SR. Takze nyni resim jestli pivoty uplne vyhodim a budu si kreslit vlastni SR coz na indexech zas az tak jednoduche neni protoze se neobchoduje v kuse jako na forexu, nebo tam pivoty necham a budu to nejak filtrovat... takze mne ceka opet testovani :-(
Kazdopadne diky za uvedeni odkazu, sam bych to asi nenasel....

• Odpovědí 434
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim,
kedze je topic tohto threadu je Support a resistance.
chcel by som oprasit jednu starsiu techniku zakreslovania support a resistance ciar.
A to pouzitim takzvanych Pitchfork ciar objavene Dr.Andrewsom

Zapodieval sa tym uz dakto ?

Odesláno

frantacech:
jo harmonic patterns som istu xvilu sa zapodieval.
Existuje takties jeden celkom dobry sofware.
Ak by mal dakto zaujem o info nex mi da vedet na adrian@torsial.com
kedze forum nedovoluje prispievat s komercnym sofwarom :)a info ohladom copyrightu.
Ale zas traderi traderum tak si musime pomahat no nie ? :D

Odesláno

Odpoledne jsem vam do noveho vlakna vlozit preklad T.S.R video webinaru - part1 od FxIgora , ktery pro nas prelozl Marko.

Bohuzel to zde nejak neproslo, takze to necham byt a dal budu cist na originalnim vlaknu. Preklad je tam taky.

www.forex-tsd.com/suggestions-trading-systems/3700-fxigor-t_s_r-very-effective-trend-slope-retracement-system.html

preklad:
rapidshare.com/files/43618698/TSRbasicPart1.mp3.html

--------------
Přejeme Vám hezký den,
děkujeme za Vaši účast v diskuzi na serveru financnik.cz

Bohužel Váš poslední příspěvek nebyl schválen (nebo byl smazán), protože byl v rozporu s pravidly, která najdete na této adrese:
www.financnik.cz/art/zkusenosti/pravidla-diskuze.html

Při vkládání příspěvků se prosím ujistěte že:
- je k tématu daného vlákna;
- neobsahuje Váš přímý kontakt (e-mail, icq, mobil) a ani výzvu k poskytnutí kontaktu od některého diskutujícího - toto fórum není seznamka;
- neobsahuje přímé URL na brokerské společnosti ;
- nezabývá se konkurenčními kurzy a weby - skutečně nemáme zájem na našem webu řešit konkurenci a zkoumat, zda-li má příspěvek reklamní charakter či nikoliv;
- není duplicitní (tj. nevkládejte příspěvky na několik míst fóra najednou);
- nenavádí k porušování autorských práv - diskuze o warezu atd. jsou na serveru zakázané;
- je konstruktivní a skutečně k tématu (fórum není chat, nechceme zde jednovětné příspěvky);
- je psán slušným způsobem a na nikoho neútočí.

Tato pravidla jsme postupem času museli přijmout proto, aby fórum představovalo platformu pro výměnu hodnotných informací týkající se tradingu. Naše fórum není 'nějaký prostor', kde může diskutovat kdokoliv o čemkoliv. Fórum je zde primárně proto, aby si tradeři mohli poradit navzájem a současně radit nováčkům v oboru. A čas traderů je opravdu limitovaný a nemůžeme ani nechceme ztrácet čas nad obecnými diskuzemi.

Je na každém, zda-li je pro něj Finančník.cz přínosem a pokud ano, tak žádáme jediné: chování hodné tradera, tj. především respekt k druhým, určitou samostatnost, chuť přemýšlet, pracovat sám na sobě a respektovat určitá pravidla, která jsou zde stanovena.

Děkujeme za pochopení,
Finančník.cz

Odesláno

frantacech
jaký má význam pojmenovávat vlákna How to use Support and Resistance Effectively.., nemůžeš napsat normálně česky: Jak používat efektivně S/R nebo podobně ?...Názvy všech vláken v sekci FX jsou psány česky...jsi na českém fóru - a pokud kopíruješ diskuze, či návody z jiných fór, tak tomu dej alespoň český název...ne každý zde hovoří anglicky..
SID

Odesláno

@ frantacech, marko
Chlapi tymto prekladom ste mi urobili velku radost a patri Vam obrovske Dakujem. Igorova praca je pre mna z roznych dovodov uplny top co som na angl. nete nasiel a viem ze tento preklad mi urcite pomoze. Este raz dakujem!

Odesláno

Ahoj, v priloze najdete aktualizovany vyber od Bubbla - vlozene jeho nove prispevky s grafy. Veskere grafy jsem prehodil do negativu takze se cely soubor nyni da vytisknout jako manual :-). pokud by neprelozene prispevky nekdo prelozil tak bych byl moc rad.

3918

Odesláno

V prvom rade chcem podakovat frantachechovi za zalozenie tohto vlakna. Som rad, ze priblizil i nasim nie anglicky hovoriacim spoluforexakom svoje poznatky. Na anglickych forach patri medzi tych tvorivych (nie iba okukov) a slusne znalych veci v konkretnych smeroch. Dalej, ze sa rozhodol posunut jeho vedomosti.
Za dalsie, som rad, ze moja i jeho praca niekomu prospeje a pomoze. Budem sa ponahlat prelozit aj ostatne casti TSR ,,videoseminaru''. Myslim si, ze tato metoda sa da svojov silou porovnavat s woodiho metodou. Igor ju obchoduje na komoditach s velkou uspesnostou a je natolko robusna, ze slape i na FX a mam pocit, ze i s vatsimi ziskami ako Woodi FX. Je to trendova metota nie skalping (ako woodi napr. - i ked nevravim, ze je lepsia alebo horsia) a minimalne sa da z nej naucit rozpoznavat silu a smer trhu a dni s vysokym a nizkym rizikom obchodovania, takisto usetrit roky studovania a sledovania trhu a mnoho dalsich vychytavok, ktore v konecnom dosledku setria zbytocne straty. Ak sa najde omnoho viac stupencov tejto metody, mozno by casom mohol Frantacech zalozit samostatne vlakno, kedze suport a rezistencia sice zasahuju svojim sposobom do vsetkych stylov a metod obchodovania, su dost rozsirnym tematom sami o sebe a prace na TSRmetode by tu bola matocna (iba moj nazor).

Este raz velka vdaka Frantacechovy a vela uspesnych obchodov s TSR,
Marko

Odesláno

Zdravim, ako tak pozorujem TSR a zamyslam sa ako vlastne rozlisit spravny vstup a vystup pri tejto metode (k dalsim castiam som sa koli mojim malim bobanom nedostal), tak ma napadlo priradit ku grafu najnovsie divergencne indikatory. Cena sa po splneni podmienok vratila k Megatrend ciaram, no a rozmyslal som, ako to vlastne mam vediet a kedy vlastne mam vstupit a pozrime ho. Mozno som to nasiel, tu mini pomocku pre nas este neskusenych TSRakov (mozno - treba este skusat). Vid obrazok v prilohe.modra vstup, vystup pri navrate cez suport?, alebo na sipku? Cas ukaze. Marko

3922

Odesláno

Musim priznat ze mne TSR absolutne neoslovilo. Na moje gusto je to moc chaoticke a moc barvicek. Bubble to je jina kava. Jak jsem jiz rikal jel jsem i pred tim stejny princip. Rozdil byl v tom, ze jsem pouzival pivoty. Ty uz nepouzivam a podarilo se mi prijit na pravidla jak si kreslit vlastni SR urovne. Oproti forexu je na indexech situace tezsi, protoze se neobchoduje kontinualne, dale kontraktacni mesice na sebe v cene nenavazuji takze max. historie je 3 mesice atd. Nicmene pokud se to pouziva na ID obchody tak naprosto staci mit pohled par dni dozadu, v drtive vetsine staci predesly den. Oproti Bubblemu se tedy musi udelat par zmen, , ale princip zustava stejny. Vyhody take :-) Coz je na prilozenem grafu krasne videt.

3931

• Vytvořit...