Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 434
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Frantacech: ved ty vies po anglicky :))) ci pre ostatnych ? hadam by som mal aj cas spravit ktomu titulky .ale nikdy som titulky pre video nerobil takze najprv musim zistit ako sa to robi

Odesláno

Neco malinko anglicky umim, ale u tehle veci bych radeji dobry preklad. Nerad bych neco spatne pochopil. Urcite by to pouzili i ostatni. Titulky nema cenu delat, moc prace a malo informaci. Lepsi je si to pustit a namluvit simultanni preklad, ten potom prevest do mp3. Kazdy rozumny prehravac, napr. bsplayer umi pustit k videu jinou zvukovou stopu, mas tak original i preklad a muzes prepinat. Takto delat Marko s TSR.

Odesláno

Nemit ted nabitej program, tak bych par tech videi treba i premluvil, az na par, kde mluvi zpusobem kterej ani trosku nestiham (treba v tom 1. jsou chvilky, kdy neco zbrbla :) )

FC: jinak ten short trade ma smysl, ja do toho asi vstoupim na odrazu od naky vytvoreny rezistence, jeste se uvidi, vyzera to vskutku dobre :)

Odesláno

sn3hul4k: :d yo presne daco tam obcas mrmle :D ale po svojom si to mozes prelozit. ja som zacal prekladat 1cast o pivotoch len nie je kompletna iba uvod takze dufam behom tyzna to doprekladam.

Odesláno

Ja by som chel len troska pripomenut takzvane Zapadne a Vychodne techniky ktore sa daku krasne vyuzit spolu s S/R urovnami. Napriklad na GBP/USD Daily: 1. Trojuholnikova formacia doprevadzana (Triangle Pattern) doprevadzana Candlestick patterns. (znazornene modrym oblukom ako napr. Evening Star, Bearish Engulfing Pattern...atd) ktore dobre potvrdzuju S/R urovne obzvlast na vyssich TF (D1,W1). 2. Na obrazku vidiet zonu 2.0500 co je takties vysoko pravdepodobna S/R uroven. (technika double a triple zero podla Kathy Lien) 3. Taktiez sa formuje Kanal oznaceny diagonalamy. (lebsie ho vidiet na H4 co je najlebsi TF pre kanalovu formaciu) 4. a konecne Hrubo oznacene Horizontane su hlavne S/R urovne na W1.

4436

Odesláno

kubika Napsal:
-------------------------------------------------------
> frantacech--můžeš dát prosím tě nějaký komentář k
> těm s/r úrovním?

na tom neni moc co komentovat. Proste si dej H4, zmensi to at tam toho vidis za delsi dobu a udelej lajny tak kde vidis bodu obratu. Prekvapive zjistis ze se presne kryji s dalsimi obraty. tak to tam nasekas a pak muzes totez udelat na h1 jinou barvou. cim vic bodu dotyku , tim silnejsi s/r. za par dnu to budes mit v oku, staci si delat lajny a pozorovat co pak na ne trh a ruzne tf.

Odesláno

hruska--jak jsi prosím tě došel třeba k úrovni 2,0323,mně to vychází 2,0342,máš na to nějaký systém,nebo prostě si tu úroveň podle svojí úvahy určíš?,já to jen odhaduji.

Odesláno

Ještě mám takovej poznatek,než to zapomenu,nevím jestli to někde zaznělo,určitě ano,ale pro jistotu,zdá se mně,když jede trh nahoru,tak se zastaví(nebo otáčí) na jiných bodech,než když jede dolů,je mně jasné,že třeba podlaha se stane stropem atd,ale někdy se to neshoduje,co s tím?

Odesláno

kubika Napsal:
-------------------------------------------------------
> frantacech--to si takto dělám,ale proč máte
> diametrálně odlišné úrovně s hruskou?já bych se
> spíš shodl ve většině s ním,20 pips není tako vá
> chyba

ja bych nerekl diametralne

on ma 2.0201 ja 195, 79/71

on to ma na d1 a zpet jen do 17.9, ja na h4 daleko vic dozadu. Nesmis se na to divat moc vedecky, nikde neni psano ze to vyjde presne na pips, je to psycho bariera, ne zakon.

Odesláno

Kubik, moje s/r se taky od FC lisi v bodech, pokud na predchozi(?) strance projdes to o cem jsme se bavili... Kazdy to vidi trosku jinak, nelze to brat exaktne...
Dulezite je to donutit sypat a hrat to bez zbytecnych strat (coz pro me je treba obcas problem ;) )

• Vytvořit...