Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam demo TN - Platinum a nevim si rady jak stahnout historicka intraday tick data?

Predne je to vubec mozne? Mozna je to jen omezeni dema.

Nenasel jsem ani moznost jak otevrit data ze souboru na hard-disku, kdybych si je pripadne koupil od SCMagic.

• 2 týdny později...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, prosím o informácie: 1. ktoré nevyhnutné historické dáta mám zvoliť na stiahnutie pre Forex? Pracujem s pármi GBPUSD, EURUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, NZDUSD, AUDUSD, GBPJPY, EURJPY. 2. najmenšia možná hodnota ticku je 1 minúta? Ďakujem

3950

• 5 months later...
Odesláno

Zdravím,
chci se zeptat jestli možné sehnat a historická data pro TN když mám jen demoverzi nebo jestli je tam možné nahrát data z jiných systémů. Jde mi o 10 minutová data na e-mini. Když změním nastavení v Chart setting - Dates Axis tak to online dotáhne jen asi 15 dnů nazpět.

předem dík za odpověd
Pavel

• 2 months later...
Odesláno

pavelb75:

Jde to pres ikonu modreho telefonu v toolbaru (Update data from Genesis). Tam se pak zvoli "End-of-Day Updating", datum od (From) a pres tlacitko "Data Types" pozadovana data. Mel jsem s tim taky problem, nefungovalo to, nebo se to nekde v prubehu stahovani zaseklo, ale na nekolikaty pokus to vyslo.

Stahovani nekolika let historie trva i s rychlym pripojenim spoustu hodin, brzdi to update server. Dalsi hodiny muze trvat nasledne zpracovavani prijatych dat, to uz zalezi na vykonu PC. Doporucuju proto stahovat jen potrebny druh dat.

Z Genesis Trade Navigatoru Platinum (demo verze) mam zatim smisene dojmy, ma spoustu super funkci, ale stabilitou a rychlosti moc nepresvedcil.

• 3 months later...
  • Vytvořit...