Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud já vím, kdysi se něco podobného řešilo na chatu. Vyplynulo mi z toho, že SL a PT je držen u Infinity, ale OCO vazba je na tvém PC. Takže pokud spadne spojení a je zasažen PT, není zrušen SL, který tam zůstává jako funkční (nechráněný) příkaz. Tak se může stát, že je tento příkaz za nějakou dobu aktivován a ty o tom nemáš ponětí. Proto když spadne spojení, je nutno zrušit všechny příkazy u Infinity telefonicky. Tuším, že někomu se stal tento průser a vybralo mu to účet. Pokud je to jinak, tak mne opravte.

• Odpovědí 140
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Velmi pěkné... :-(
To mi připomíná, že se mi včera stalo, že se po dosažení PT v longu nezrušil SL, bleskově jsem ho zavřela ručně , protože se prudce otáčel trh do shortu. Sice by to šlo do profitu, ale jsem raději, když si vstup řídím sama :-).

Odesláno

Ještě k výše uvedenému - brokera jsem požádala o nastavení max. denní ztráty 500 USD,jako ochranu před katastrofickým scénářem - předpokládám, že je to dostatečná ochrana proti vymazání účtu při selhání všech spojení.... ? Má někdo osobní zkušenost ?

Odesláno

to Břonda:
tak uplně takhle to neni, to co se probiralo na chatu byla vajimečná chyba platformy, kdy mu po uzavření obchodu zustal viset SL u infinity...........ale bezne se to nestava.........jinak sem se na to ptal Stephena a řek mi, že SL je drženej na jejich straně

Odesláno

to novafashion:
jednoduše..........jakmile se dostaneš do -500, tak ti budou uzavřeny všechny tvoje pozice a zablokovaný další tradovaní na ten den..........tzn. dostatečná ochrana

Odesláno

Rovněž jsem se ptal Deana Tragose u Infinity a ten mi tvrdil, že SL je sice držen u nich, ale OCO vazba na mém počítači. Proto když já ztratím spojení SL se chová jako samostatný příkaz a zůstane tam viset. Osobně se mi to nestalo, nemohu sloužit vlastní zkušeností.

• 2 týdny později...
Odesláno

zdravím,
dařilo vám dnes obchodovat trh ER2? Mám TradeStation a oba symboly ER2 i nový TF mi končí dnem 29/8/2008. Dneska 1/9 ani ťuk. Jak jste na tom vy ? Vidíte cenový graf ? Jaké bylo dneska zobchodováno volumu ?
Díky a přeji zdar v tradingu
Milan

Odesláno

aha,tak moc díky za objasnění (já myslel že to nějak souvisí s přechodem na burzu ICE), poohlédnu se raději na internetu po nějaké tabulce amerických svátků, abych byl příště víc v obraze...
Milan

• Vytvořit...