Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Airmike hodně slušný výsledek !..gratulace...dnes se dalo vydělávat po celý den i bez fundamentů...některé pozice jsem otvíral až kolem 19,30 - eurojen a po 23,00 - cable....jedna hodina utáhnout SL a pro dnešek stačilo, zítřek bude bohatší na fundamenty, ale to rozebereme až zítra (Amicus)..tipem by mohlo být posílení CAD..:-) SID

3952

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to blawsson :

bohuzial este neoddychujem, zatial sa len ucim, avsak s realnym kapitalom, 11.08. postnem mesacny vypis, zatial to moc nema cenu, kedze obchodujem len s 0,05 lotom, tie sumy vypadaju dost smiesne, ale celkova zarobena vypada uz dst zaujimavo.

Odesláno

to jirkva

obchodujem cez IBFX. ale budem asi menit brokera, v pondelok trh otvaraju o pol noci, hodinu po sydney a to e pre mna neskoro

to Ralph618:

ano disciplina je zaklad, a kedze ja mam tosku problem , tak som zarobil "len" 471 pips, keby som dodrzal plan a gapy zatvoril ako som mal, tak by som zarobil o mnoho viac, pozri si NZD/JPY AUD/JPY GBP/JPY a EUR/JPY , tieto 4 som obchodoval, ale bol som ako uzlik nervou, co sa mi casto nestava , a tak som otvoril, par pips a zatvoril a zase otvoril, a tak sa stalo ze namiesto jedneho obrovskeho zisku som mal niekolko ciastocnych ,

velmi ma to mrzi a v prvom momente som bol trosku sklamany, do dennika pisem ako nezvladnuty obchod

Btw:SID ten USD/CAD si predpokladam myslel short?

Odesláno

Dnešek přinese celkem důležitá data v Kanadě a sérii dat v USA, vše 14,30 hod., což může vyvolat počáteční "zmatky". Kanadský předpoklad GDP 0,4% se podle mne naplní a tipnul bych to kolem 0,5% s tím, že CAD vůči USD posílí. Změny může přinést Chicago (uvádí se sice čas 15,45, ale často má už někdo data v 15,42...) a v 16,00 Consumer C. Docela dnes budu věřit v posílení eura někde k 1,3750-70 ( a snad se sveze i libra přes 2,03 někde k 2,0370-80), ale to budu raději korigovat s indikacemi. Těžko říct jaká bude situace s jpy, ale dnes mu moc nevěřím a v euro i librojenu to vidím spíše na menší longínek..:-) GL !
SID

Odesláno

Pěkné pěkné Side!!! já jsem si měl dát ráno panáka na kuráž, ani jeden signál jsem dneska nevzal, ani ten strmý CAD mě nedodal odvahu, dám před NY kalíška švestkové domácí a budu číhat jak hladový lovec na svoje maso. Večer Vás pozvu na pravou žranici, bažanty dneska neberu. :-)

Odesláno

Ralph to byla jen náhoda..:-)..miláčkem je pro mne dnes eurojen...s librojenem jsem jej uzavřel přes SL (viz výše) a znovu naskočil na 163,25...eurojen a cable ještě do zpráv podržím a přiškrtím - euro mne pěkně štve..dost jsem mu dopoledne na Long věřil a zatím se jen plácá kolem 1,37..no uvidíme..:-) SID

3955

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...