Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten librojenový trend má sílu jak kr..va. Jde to naprosto bez korekcí. Myslíte, že má cenu doho ještě naskakovat? Nebo jsem to už zmeškal? Přeci jen by nějaká korekce tohoto vzestupu přijít měla.

Díky
kunas

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Malcikk
euro i cable jsou oba od 17 hod. ET stěží v rangu 25 pips a tón holt udává pokles jpy. Dlouho nepamatuji, že by dolarjen měl rang přes 60 pips a cable ani ne poloviční...Uvidíme odpoledne a to, zda u jpy odolá hranice 123,50...
SID

Odesláno

Tak bych řekl,že moje teorie o dotahování GBP/JPY a EUR/JPY na usd/jpy funguje,v každém případě se zvyšuje volumes,nyní na dvojnásobek,ve chvíli editace na trojnásobek a je silný trend up.

Odesláno

Tak co chalani, ako ste dopadli s US CPickom? hmm?? Ja som utrzil nejakych 27 pipsov :) nic moc v sporovnani s niektorymi ake denne vykony tu podavaju :). Ale som velmi spoko :)

Peknyy vikend

Forexak :)))

Odesláno

kubika
máš recht, taky už jsem 80% pozic uzavřel...vrabci a holubi..:-)...za chvíli zavírá Curych, ale na druhé straně v USA není ještě ani 11 dopoledne...
SID

Odesláno

Tak ja som dnes dopadol uplne uzasne :)

co som od minuleho tyzdna zarobil to som vcera a dnes stratil :) , a to ma prinutilo trosicku sa zamysliet nad timeframe v ktorom obchodujem, do poslednej chvilky som myslel ze mi tie stopky nevyrazi, ale ako ste vsetci videli islo to ako strela, este ze som dnes nieco trhol na datach, a le aj tie som pomrvil , lebo som bol chamtivy a tak som nakoniec dostal 3x menej, mohol som byt vysmiaty, , ale mam aspon dobry pocit s toho ze moj prvy live tyzden sa niesol v duchu zarobkou a nie strat , takze idem cez vykend popracovat a zoptimalizovat moj system

:)

Odesláno

airmike
pokud nejsi vyloženě poziční trader, kde den dva nehraje roli, nemůžeš od 1 hod. grafu taky nic lepšího očekávat...jedna svíčka za hodinu ti holt v TA na tak volatilním FX trhu toho příliš neřekne...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...