Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jsem vůl, asi bych měl jít spát, bylo toho dneska nějak moc.Na druhé straně proč ne, špatná vláda odchází a dobrá přichází, to je pro ekonomiku povzbuzující. I když vlastně ne, "dobrá vláda" , to je taky pěkná blbost.

Odesláno

tak to budu sakramensky velke kolacky :)

ja som si dnes zahojil rany po vcerajsku. neviem ci este v piatok vyrobi korekciu na long vstup , alebo si pockam az na pondelnajsie Gapy. bru noc, pardon bre rano

Odesláno

Radovan

je to fajn v pekle se mi líbí je tu teploučko a útulno , jsem tu od brzkých raních hodin SL přitažen na 242,20 a další várka entrů pod suportem na 241.20 co kdyby, cable si to mašírrje pořád dolů, tak je možný že budou dnes zase dožínky :)

Odesláno

radovan
v tom případku velké sorry..:-)..já jsem holt přízemní člověk a sháním si do houfu jen ty svoje vrabčáky...JPY se mi zdá pro dopoledne dost rozkolísaná měna..i když teď cablík asi taky nabere obrat...
SID

Odesláno

Tak už mám zavřeno na SL jen 102 pipsů na librojenu, jinak ta noční jízda mi skončila na 0 nastavil jsem PT na 240.10 a SL na BE a šel spát, takovejch havětě mi snad v životě neuletělo, no na forexu čekej nečekané, a já jsem přesvědčoval sám sebe že to tam dojde. :S

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...