Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ja sa do toho teda nevyznam , ale po par prispevkoch v tomto vlakne som si urobil nazor ze fundamentalna strategia sby sa mala obchodovat nie ako spravy samotne , ale ako reakcia trhu na spravy, ale asi to tak kazdy nerobi :(, alebo sa mylim ja .

pripada mi to tak ze tie data idu 50:50 bud sa pohne trh dobrym smerom alebo aj nie :)

Btw: chalosi, myslim ze pani s vela hviezdickami v statuse a vela bubakmi na konte asi nebudu vyucovat cez skype, tato konfera je asi dost velka investicia do nas, ale ak sa mylim , tak sa na ten skype hned logujem :)

Odesláno

radovan65
nemusí se mluvit, psaní v chatu je lepší, přehlednější a Tvůj erotický hlas nás tak nebude rozptylovat. Nemusí to být nutně Skype, ale jakýkoliv chat nebo IRC server.

Odesláno

Dneska to hledám celý den a vím, že to tu bylo od SIDa někde napsáno. Jde mi o informaci, které měnové páry jsou komplementární a jak silně k sobě a zase naopak, které jsou vůči sobě antagonistické (nebo jak to napsat nejlépe).

Četl jsem to tady a fakt to dneska nemůžu celý den najít. Jasně, selským rozumem se to dá odvodit, spíš mi jde o to, jak moc, jak silně, jsou k sobě jednotlivé páry svazovány. Musím si udělat přehlednout tabulku, aby se mi nestávalo to, co se mi teď stává - že špatně vyhodnotím stav a třeba v silně komplementárních dvou párech vlezu v jednom do short a v druhým do long (takovej nechtěnej stredl napříč párama :-D )... Děkuju a omlouvám se, že blbě hledám.

Odesláno

Anfield

pokud by šlo o rychlejší pokec k aktuální situaci na trhu, tak bych byl pro. To fórum je dobré z důvodu vyhledání nějaké rady či komentáře, ale jak se tu občas stává, tak se ten potlach někdy uchýlí k dopisování si o konkrétním názoru, což potom vede k nepřehlednosti. IRC na které může kdokoliv hupnout a mrknou jestli tam někdo je a pokecat, je docela dobré řešení. Kdyby k forexovému koutku U Sida byl i chat, bylo by to ucelené Financnik.cz all inclusive řešení ;-)

Odesláno

Na irc.com .cz nebo kde konkretně? Pro Firefox se dát doinstalovat doplněk Chatzilla, je to irc klient, takže v další záložce, hned vedle Diskuzne Finančníka může mít člověk rychlej pokex o forexu s kolegy z fóra přes irc.

Odesláno

promin Side, ale nekde jsem videl na foru, ze kdyz se tu resil chat asi pred pul rokem, nekdo napsal at to tu neresi, at si proste na sebe nekdo veme icq a tot vse, kdyz si tu nekdo da icq tak to neni seznamka, tak uz fakt nevim, kde to napsat, neber to ve zlym...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...