Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

radovan65
klokani jsou dobrý pěkně propečený, ale na noc je to těžký jídlo. Myslím, že librojen může dneska předvést zajímavý pohyby.Bohužel zatím nevím jestli na jih nebo na sever. Koukám na želvu a prý sever.Tak nevím, buď bude výdělek nebo želví polívka.

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan65
no, já se nepřu, svým způsobem na to má nárok, a navíc jak říkala moje babička, polívka je grunt. Ale kdybych náhodou snídal vývar, tak bych dno čekal na 248,50, níž ale už nepůjdu.

Odesláno

Tak vám všem děkuji za první reálně prožitý super gap. S vámi jsem ho projel úplně v poho.
Zase další zkušenosti.

Stále držím GBPJPY, vstup na 249,71 a ještě jsem se v klidu vyspal. Mám nastavený trailing stop na 25 pipsíků.
Aktuální stav 248,90.

Přeji všem úspěšný "trejdinkový" týden.

Jirka

Odesláno

Ahoj Side, tak jak ses nám vyhajal.... :-)

Jak to tvé znalé oko vidí dneska s jeníkama? Hlavně ve vazbě na GBP, EUR a USD.
Dneska de facto žádné fundamenty.........

Díky za odpověď

Jirka

Odesláno

jirkva
dorůžova..:-)...jak tak čtu při ranní kávičce Bloomberg a Reuters, zavládla na Japan trochu protidolarová nálada ve vztahu k určité "rizikovosti" investic do USA papírů...držím ještě nějaké noční entry na eurojenu a dolarjenu, ale nastal čas utáhnout SL..Na jpy budu dnes zdrženlivý a mým favoritem je dnes euro ve vztahu k USD a k CAD - za určitých okolností, až se trh pořádně probudí, na Long...Netuším jaký bude další rozkmit v posilování jpy (hlavně u dolarjenu), ale do kříže bych docela věřil na menší obrat u eurojenu...(bez záruky..:-))
SID

Odesláno

jirkva,SID:

Mizuho mají u EUR/JPY dnešní předpověď na posilování jenu, což už jsem u nich teda neviděl už hodně dlouho. Taky už mě to láká na long, ale myslím, že ten support na 167 ještě může hrát roli a pokud se ho poadaří prolomit, můžeme jít ještě o 50 pipsíků dolů. Tam už bych pak viděl celkem dobrou příležitost k nákupu eurojenu. Můj názor..Tak uvidíme...jestli teda uvidíme:))

Jay

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...