Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lisakus
jsem short, ten gap byl slušný a tak počítám s postupnými korekcemi. Měl jsem pocit, že jsme všichni tři zajedno - hle , a ono ne. Zároveň mám short i na cable a NZD/USD.
Tak ještě jednou dobrou.

Odesláno

MN
kiwi pojde skutocne asi trochu dole. Dost velka nervozita na NZ. 80c je dost silna hranica. Ja som si dal zavazok, ze az do stredy do 11pm na neho ani len nepomyslim (teda nejaky ten entry).
Dnes davam budik na 3.30, citim prilezitost na AUD long. Hlavne voci USD a CAD. AUD je v dobrej kondicii.
Ralf

Odesláno

Blackstorm
pravdepodobnost na zvysenie je "len" 66%. Osobne myslim, ze do stredy sa to bude len tak poflakovat okolo 79,50c. A ak RBNZ podlahne politickym tlakom a sadzby nezvysi, pojde to rapidne dole. Bola by to sviecka podobna intervencii. Ak zvysi, moze to postupne posilnovat az k 82c.
Nedotknutelnost NZD do stredy bude pre mna skuskou psychiky a discipliny.
Ralf

Odesláno

Tak pani idem s vami na GBP/JPY , NZD/JPY , a EUR/JPY, myslim ze 3 pozicie stacia, minuly tyzden som do gapov vobec nesiel, ale veli pekne sa vyplnili, tak si to skusim tento tyzden, a uvidime co to urobi.

chcel som to vziat ako doplnok k mojej strategii, len som si este neni isty ako budem riesit vystupy, ale ak predpokladate posilovanie jenu 1-2 dni, asi posun SL na BE a necham to bezat.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...