Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Kubika

zadej "ředění" do vyhledávání na tomto fóru,je to často spojené také s diskutováním o pyramidování(obrácené), hedgingu, často se to vyskytuje i na ostatních českých fórech (určitě si je najdeš, nebudu uvádět - ať tu nepanuje nervozita).

Odesláno

Sid
je pátek tak bych čekal že se brzo začne zavírat víc těch šortek(víbíraní zisků). Přes víkend ty jeníky asi nikdo moc chtít držet nebude. Myslim že pár pipsů nahoru by to mohlo hodit. Mohli by se doho taky opřít carry. Co ty na to?
Dík

kunas

Odesláno

kunas
Jen tak naokraj a nic tím nemyslím - nemáš někdy problémy s češtinou ? Už jsem si vícekrát u tebe všimnul, že dáváš pěkný zahul I a Y...(vYbírání)..kurňa chlape...:-).
V NY je teprve 11 a něco dopoledne a jak vím v pátek se to klidně drží do 13-14 hod. (19-20 SELČ), pak je už většinou veget..
SID

Odesláno

SIDE ty fundamentalny guru, toto si sem hodil ako provokaciu pre tych ktorych tieto zmeny kruto zaboleli :)

ja som bol s takych pohybov sice trosku prekvapeny, ale v podstate som ziskal par pipsikov , spravil som ale dve obrovske chyby, a to:

1.dostal som regulerny signal na USD/JPY short a nezobral som ho, neviem ani preco.
2.vec posunul som USD/CHF na BE , lebo mi TL pretlo a vypadalo to ze sa trend otaca , to som nemal robit namiesto 0 som mohol mat par pips na tomto pare

bilancia ale bola dost mizerna

EUR/JPY mal som tam v case toho boomu 70 pips a zavrel som -10
EUR/USD + 65 pips
USD/CHF 0 pips
AUD/NZL prave teraz je tam 46 pips a pekny trend tak ho nechavam ako jediny bezat

myslim ze to nieje take strasne , a som velmi poteseny ze moj system pracuje spolahlivo aj pri takychto silnych fundamentoch, aj ked potencionalne zisky som si odrezal sam .

od 11.7 do 19.7 zatial 245 pips , to nieje zas tak zle nie?

Odesláno

Sid
Jsem tam tu závorku dopisoval tak promiň příště si to ještě po sobě přečtu. Ale základních devět tříd mám:)
Dolarojen už se trochu vrací tak to možná vezme i librojen. Jinak gratuluju k tabulce.
kunas

Odesláno

Airmike
trochu se to dalo čekat...i když tvůj styl vstupu podle 4 hod. grafů mi není vlastní, gratulace !..dost slušné..:-)
Dnes to bylo docela náročné i na fyzičku - snad 20x jsem přebíhal mezi PC a zahradou...a obchodní den ještě nekončí..:-)

kunas
OK..:-)..no už jsem posunul SL u librojenu co nejtěsněji, ale i když se trochu zvetil dolarjen, cable tam hraje do kříže taky svou roli...
SID

Odesláno

Co za tím jenem bylo především? Pokud vim tak bloomberg předpokládal posílení jenu už někdy včera. Proč vlasntě ten yen reagoval na to zvýšení úroků číny tak pozdě?

Odesláno

Doman Napsal:
-------------------------------------------------------
> Co za tím jenem bylo především? Pokud vim tak
> bloomberg předpokládal posílení jenu už někdy
> včera. Proč vlasntě ten yen reagoval na to zvýšení
> úroků číny tak pozdě?

Prostě Bloomberg ani číňani v této souvislosti neuvedli názor Paroubka a on to pak natruc jeden den blokoval, no...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...