Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pani

ak by mal niekto chut naskocit na AUD/NZD tak myslim ze sa blizi k vrcholu, ak dosiahne obrat niekde 1,1100-1,1130 tak je celkom pekna pravdepodobnost ze pojde short, moj 4h graf uz vyslal signal, len cakam na lepsiu poziciu.

ako to vidite ? :)

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> 301K a data spíše prodolarová...
> SID

Sid, ale ze by to dolar nejak extremne pohlo o tom sa neda hovorit asi to az tak zaujimave ako pokec bernankeho neje pre dnesok. :-(

Odesláno

Doman:
Asi Tě zklamu, ale zatím ne, držím se zuby nehty, jen mě to lehce ofouklo ;-)

Jay:
Pokud by Bernakeho projev byl pro dolar nepříznivý, mohl by se vrátit trend cablu zpět k 2.0500, počítáš s tím taky a jsi ještě ve hře? Kde máš SL?

Odesláno

Unyer:

No já osobně od BB nic dobrého nečekám. Nasedl jsem na 2,0479 a SL mám na 2,044. Dolar může ale klidně ještě zpevnit až ke včerejšímu low, které už ale asi bude těma velkýma trochu víc bráněné. Tak snad nás to nevykopne:))

Jay

Odesláno

to roxo :

EUR/JPY drzim uz dva dni a mam tam nejaky ten pipsik, ale myslim ze ked prerazi 169, bude to frmol
nejaky extremne dobry signal na vstup tam teraz ale nevidim, este par hodiniek sa moze placat sem a tam

teda ja by sam teraz urcite nevstupoval

Odesláno

to airmike:
tvoj system o tom nevie, ale moj mi rano ukazal vstup na 168,68 :-)
nie je vecsie previnenie obchodnika, ako porusenie systemu, vysoko-nevysoko treba obchodovat podla neho...pametam si z nejakej knihy o tradingu, ze nikdy nie je nic tak vysoko, aby to nemohlo ist este vyssie

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...