Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

chalani mate nejake spravodajstvo, nieco ako na ForexFactory, kde si mozem pozriet tie cisla co vysli? v nejakej peknej grafickej forme , podla dolezitosti, tak ako to ma forexfactory, ja sa v datach moc nevyznam a na forexfactory mi posledne dni casto pise toto :

The Forex Factory servers are overloaded at the moment. We apologize for this inconvenience.

Odesláno

Airmike: to Ti píše, když se tam připojíš těsně po datech a server je přetížený. Zkus si obnovit stránku těsně před daty, u aktuální události se ti udělají zelená kolečka. Na ně klkni po datech a ukáže se Ti co chceš vidět. Někdy. Někdy taky lepší to nevidět :o))

Odesláno

ja som si ten forexfactory, refresoval stale, ale vypisalo mi hlasku, inac pani , viete o tom ze ci komodity maju rychlejsie spravy ako forexfactory, akurat ked chces komentare , tak musis byt ich klient, alebo si zaplatit zonu obchodnika.

ale data hadzu ozaj velmi rychlo, aj upozornenia na data

Odesláno

Tuktuk Napsal:
-------------------------------------------------------
> Lisakus
>
> třeba takový R65 :o)) když na ty pozice občas
> zapomene :o)
>
> Radovan65, nemáš náhodou nějakou "zapomenutou"
> pozici od toho roku 2000 :o))
>
> Tuktuk :o)

Ty brdo, hodilo by se to! .-) uz jsme to tu jednou pribirali... vse je o tom, ze je clovek mekkej! :-)
Zarekl jsem se, ze dnes nebudu kseftovat, bo jsem vedel, ze budu muset od stroje, ale nedalo mi to :-)
Mel jsem vykopavku na 250,47 a uz jsem si fakt zacinal myslet, ze se ji dockam az nekdy za 15 let, nastesti to klaplo :-)
Ze neslo VT jsem si nestacil vsimnout, jak dlouho to bylo? Jsem pripojeny pres O2. Sneci rychlosti 8 mega :-)

Odesláno

Sledujete někdo BB?
Ten předseda Frank nebo jak se jmenuje mu teda dává dobře zabrat... Jednou jsem ho viděl v interview na Bloombergu a pořádně to znechutil i tomu komentátorovi:)) Jinak to prohlášení od BB dnes nic moc...

Jay

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...