Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To all:

I když se mi radovanův systém taky líbí a musím uznat že má něco do sebe, mám takov dojem, že tady jednoho dne zarovná několik účtů přesně na stejnu hodnotu:)) Nezapoměňte že co funguje jednomu, jinému...atd...však to znáte:)

Jay

Odesláno

Jay,
nesmis zapominat na "mala domu" a pak te nejaka nula na ucte nesmi rozhodit :-)
Ale jak jsem uz mnohokrat napsal, kazdy at jede, jak umi... ja to jinak neumim, ale netreba si ze me brat priklad.
Urcite ne s uctem se tremi stovkami...

Odesláno

Rad65:

Jasně. Ty prostě asi nějak hypnotizuješ grafy a funguje ti to. Pak už jen klobouk dolů:) Když jsem to zkoušel já chvíli na live, bylo to OK, ale to bylo jen pár obchodů. Poté co jsem si řekl, že to budu testovat na demu jsem tenhle systém po pohledu na můj demo účet raději zavrhnul.. Je to asi tím, že jsem ho rozšířil i na ostatní měny a tam už to pak nedělalo dobrotu. Librojej je supr, jde pořád nahoru, ale až jednou nepůjde, nerad bych byl bez systému. Chtěl bych najít něco komplexnějšího, ale to asi není na povídání do tohohole vlákna..

Jay

Odesláno

to Jay, Radovan65

ja som nemyslel ze pojdem bez stopky, len ze nebudem davat posuvnu stopku, to je rozdiel, dam jenikom vacsiu volnost, aby nadelili vacsie zisky, ved ked to dobre ratam, tak dostavam na mesiac, 4-5 signalov na vstup, to by bola skoda zatvorit to rychlo s par 100vkami bodov :)))

Btw: celkom sa mi zacina pacit to nacasovanie vstupov, mrknite co robi USD/CHF

Odesláno

all:
sleduje niekto kiwi? Maju tam celkom zaujimavu situaciu. Politici zacinaju kecat do CB, aby sa spravala rozumne. Tj, aby zasiahla. (preto, asi ta mala korekcia). Analytici predpovedaju, ze by to mohlo ist az k 80-82c.
ralf

Odesláno

Aby som trosku podporil R65. Asi o dvoje dveri dalej sedi clovek ktory zarobil na FX za 2,5 roka 15 mil. usd a to vsetko prevazne na jenikovych paroch. Jeny boli z 90% vzdy predavane a bez SL. Pozicie boli zaistovane cez opcie. Takze ono to ide ak ma clovek gule a samozrejme toho povestneho kocura :D

Odesláno

to Ralph618

PT nemam, vystup riesim podla takej mojej formulky, cakam ze cross pojde niekam 1.1830, a potom sa zariadim, ak by sa stalo nieco nepredvidatelne, tak reagujem na formacie, ale snad mi tych 200 bodov da :)

Odesláno

10:30 GBP MPC Meeting Minutes 5-4

jelikož sazby šli UP tak máme pravděpodobnost že hlasování bylo minimálně 5-4 / pro zvednutí - pro zachování.
Takže si sami spočítejte o kolik je větší šance že hlasování bylo v lepším poměru , takže cable můj dnešní favorit směr long. EUR/GBP short držím již od včera a ještě nějaký čas si ho ponechám . :) :)

Odesláno

lisakus
někde se spekuluje, že hlasování bylo 6-3 (jako předpoklad) a poměr 5-4 by poslal např. cable o pár pips dolů...Tipnul bych to na 6-3 nebo 7-2 a libra si svoje Up znovu udělá...Pokud půjde cable přes 2,06 a dolarjen bude oscilovat kolem 1,22, vychází mi to u librojenu po GB BoE na šílených 251,30...:-)...navíc je středa a 3x úročení...Každopádně, kdo bude připraven atd..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...