Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

to SID

dakujem za radu, ja sa skutocne podla fundamentov neriadim, idem cisto technicky, taketo kratodobe fundamenty sledujem len pre potvrdenie a lepsi pocit zo vstupov. a pre zaujimavost, aby som sa nieco naucil od profikov :)

to Jay: , kde mas stopku ?

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mna stve ten librojen, uz urobil 200 bodov,

dokonca sa mi snivalo o tm ze som ten gap zaplnil, a ja som sa spokojny prebral, ze budu dake chcechtaky, a ono nic, pozicia neotvorena, normalne ma to vyplasilo :)))

aj take sa stava :)

Odesláno

radovan65

tak jsem to zavřel na 250,10, dál už jsem na to neměl nervy.Dvě pozice po 8lotech - snadné počty.Pravda je, že něco podobného jsem ještě nezažil, tedy myslím to tak, že jsem přímo účasten.

Odesláno

trigor,
pokud jedes live, tak je to moc slusne, gratuluji :-)

Ja si setrim nervy a jedu jen po 25 pipsicich, i kdyz k tomu jeste +8 na spread, tak je to pak dost rozkouskovane pri nejake delsi strece. Ale je pro me lepsi jet 4x33 pipsiku a mit z toho jen 100 cisteho, nez 132 a mit sice o 24 pipsiku vic, ale o nekolik milionu mozkovych bunek mene :-)
V boji proti sam sobe se mi velmi osvedcilo na danou pozici zapomenout :-)))

Odesláno

to trigor:

dvě pozice po 8 lotech, to je pěknej balík doma - supr

Jen by mě zajímalo, zda obchoduješ demo nebo na ostro a když demo, byl by jsi schopen toto provést i na ostro?

Jinak supr forum, neustále se od vás učím, díky. Jsem úplný nováček, demo jedu cca 1,5 měsíce.

Jirka

Odesláno

Myslím si,že když nepřijde nějaký větší hráč(myslím tím japonského důchodce atd.),tak máme zatím po trendu na gbp/jpy,volume se snížilo,předtím se zvedalo jednou tak za 40 min na čtyřnásobek(minutový graf) nyní je tak hodina pauza. :(

Odesláno

volume na FX nie je počítaný pre celý FX trh, z princípu to myslím ani nie je možné určiť, lebo FX nie je centralizovaný (opravte ma, ak sa mýlim), preto pravdepodobne volume v platforme závisí od daného brokera, cez ktorého sa obchoduje

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...