Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Od rana jsem na usd/jpy long a na usd/cad short.... podle toho co zde ctu bych mel spis vydelat na jeniku ale ten Cad uz je skoro 90pips pro me tak nevim... je to celkem zajimavy ... jsem zvedavy kam se to hne zitra - jedu pozicne

Odesláno

Gula
CAD se od rána pohybuje v rangu 1,0444 - 1,05 - mezi 8,00-9,00 se pohyboval kolem 1,047 a teď je někde kolem 1,049...Významnější short byl mezi 14,30-16,00 (cca 30 pips).. Dost dobře nechápu, jak může být nyní zisk na CAD short 90 pips - pokud to nejdeš na 5+ lotů...:-)
SID

Odesláno

Co jsem videl, tak vsichni to de facto berou spis jako hotovou vec... ale to znamena, ze je sance jit proti kanadskymu dolaru :) pokud nezvednou, pujde to na sever, pokud zvednou o 0,25, pujde to taky, protoze spekulanti zacnou zavirat zisky.

Odesláno

CAD sazby zvýší, otázkou je co pak...(komodity šly některé Up a spekulanti taky zahýbou trhem).:-)..za důležitější považuji dnes na druhé straně Atlantiku ale projev BB (mj. o inflaci). Dnes to vidím na horské dráhy u určitých párů (pozor i na GB obchodní bilanci) a vsadil bych i na průběžné oslabení eurojenu někde k 167,50 (teď těsně nad 168)
SID

Odesláno

SID:

BB bude určitě důležitý, ale myslím že se od něj ten hawkish tón spíše čeká.. Co jsem tak pročítal analýzy, téměř ve všech jsem o tom našel zmínku, takže bych se přikláněl k tomu že by to musel být joo projev aby to dolaru nějak hodně pomohlo.

Jinak od BOC bych osobně očekával po zvýšení sazeb spíše vyčkávací stanovisko. Přeci jen jde o první zvýšení od května 2006 a tak asi zatím nebude kam spěchat. Navíc komodity šly sice teď hodně nahoru (hlavně ta ropa), ale někdo zase může argumentovat tím, že to teď zase trochu spadne.. Včera jsem navíc na Bloombergu četl, že si nějaké Kanadské papírny či co (četl jsem to letem světem:-)) pořád stěžují na sílu CADu, takže ten dolar asi začíná trošku vadit.

Inu, uvidíme a snad i vyděláme:-)

Jay

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...