Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hapko brus : srandicky srandicky co ?? :)

samozrejme ze uz short niesom, ja mam stopky na tesno

co sa tyka trendu netrendu, samozrejme ze bola , alebo stale je korekcia, v nizsom TF je to trend niie? ja obchodujem 1h , a tripple screan, a sledovat tyzdenny TF je pre system bezpredmetne

Odesláno

to blawsson:

na predpovede tu asi neobchoduje nikto, kazdy ma predsa vlastny system. trh sa neda predpovedat a ani to ze prerazi rezistenciu , moj system generoval vstup a tak som do toho siel, nato tam predsa mame SL aby to nemrzelo, nie?

Odesláno

no takto by sa dalo otrendovat skoro vsetko :) a asi by sme nasli na kazdom TF nieco, momentalne neviem ako bude a tak beriem len signaly , ja som len chcel poukazat na to ze pri 245,50 som mal regulerny signal na short, cakal som ho 245,25, to ze rezistencia nevydrzala nemohol vediet nikto

podla mna je super ze si tu mozem precitat predpoved kazdeho s vas, nuti ma to romyslat a je to ako dalsi filter .

Odesláno

to Airmike:

Ano , ved si to uvedomujem,ze som porusil pravidlo cislo jedna a to je disciplina. :) Skusil som to raz a dal na intuiciu,hlavne ked maloobchodne trzby boli priaznive a a aj predpoved priemyselnej produkcie vyzerala ok.Mal som pocit,ze JPY sa dostava do zdravsieho pasma.Tak som si nastavil vstup a odisiel, bohuzial,alebo skor bohudik,ze mam skusenost. AKy system pouzivas,ktory ti vegeneroval ten vstup? Pouzivas AOS s MA?

Odesláno

Tak co říkáte na noční Industrial Production z jeníkova? Se mi zdá že, v případě horších možná i očekávaných výsledků dnes v noci má tažení jenů odzvoněno. Co vy na to?

kunas

Odesláno

kunas

no já jsem koukal jak se to po tom fundamentu spustilo přesně opačně, a asi jeden z důvodu bude dnešních 20:15 a USA sazby, takže předpokládám že někteří býci na dlouhou stranu budou i během dnešního odpoledne uzavírat pozice na USD/JPY. :)

Odesláno

Markon: IMHO : Dnešní celý den byl v očekávání ohlášení úrokových sazeb v USA ve 20:15 našeho času, v tomto smyslu neproražení čehokoliv nemá si myslím valný význam.. co se týká víry - vem na to jed, že 250 přístí týden, pokud to ovšem nebude 242 ;-))
...uši mám připravený ;-)

Odesláno

to hapko,
stavať sa "proti" nie je zrovna môj štýl obchodovania. Ja som radšej vždy "za"...

to all
ako to dnes vidíte na hlavných pároch ? Bude sa konečne niečo diať ? Lebo zatiaľ je to dosť biedne ( tak ako včera...).

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...