Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

premnath Napsal:
-------------------------------------------------------
> Airmike
> Bolo by dobré napísať aj SL, proste vstup, PT, SL.

premnath jsem to udělal , dal jsem přiklad vstupu na long, ale vubec nechapu proč během prognozu musim psat o vstupech a SL .... ???

Odesláno

Fletmaster

no mozno aby ten komentar za nieco stal. takto je to v podstate len o tom ze si

myslim ze pojde hore
myslim ze pojde dole

ak nenapises kde je vstup, kde target a kde stopka tak su potom zbitocne konstatovania vyslo mi to presne na chlp.
prave preto si tu naposledy musel obhajovat ci maju tie posty opodstatnenie alebo nie.

kazdopadne si myslim ze ta to trapit nemusi, pretoze nikto s nicim svetobornejsim v tomto vlakne uz dlho neprisiel, tak si mozes v klude obchodovat a z nudy odpovedat na podobne ustipacne poznamky, ako naposledy :)

Odesláno

Fletmaster Napsal: ------------------------------------------------------- > premnath > > Jak řika Airmike, je to TF H4 a třeba počkat až > bude signal. > Signalem bude proraženi urovně 1.6335 + podpora ze > strany spojencu EUR/USD, AUD/USD, NZD/USD > > Vstoupil jsem buy 1.6268 TF = 1.6320 Profit = 52 pips

9495

Odesláno

Fletmaster
Ja fakt neviem čo je na tom také ťažké. Dátum a čas sa zobrazuje na príspevku. Stačí napísať: Vstupujem market za............, PT dávam..........., SL dávam ............... Ak ti to párkrát vyjde, tak nebudeš stačiť odpovedať na to, ako to robíš. :)

Odesláno

premnath Napsal:
-------------------------------------------------------
> Fletmaster
> Ja fakt neviem čo je na tom také ťažké. Dátum a
> čas sa zobrazuje na príspevku. Stačí napísať:
> Vstupujem market za............, PT
> dávam..........., SL dávam ...............

premnathé nic těžkeho, jen mě odpověd´ prosim , co má společneho střědnědoba prognoza vývoju GBP s tim jak, a gde je pro mě vstup a TP, SL , a t.d. ?
Ja samozřemě chapu , že cely svět zna o tom , že měna chodi tam , nebo jsem. Ale kdy konkretně začne a jake jsou cile, to věději zmateně. Tak proto a jen proto jsem chtel dnes řict , že zacina něco , co ekonomicke spravy nikdy neřeknou. Jsem pro TA !!!

Odesláno

Fletmaster
No neviem, pre všetkých sú to najdôležitejšie údaje, z ktorých je hneď vidieť správnosť predpovede. Je úplne jedno, či TA, fundamenty, karty.... Hlavne nájsť niečo čo vychádza a popísať ako na to. Potom môžeme mudrovať o strednedobých prognózach a hocičom inom.

Odesláno

Fletmaster
Ono to buď vyjde, alebo nevyjde. Skús predpovedať s menším PT. Nemusí to každý raz vyjsť, hlavne aby bola metóda dlhodobo v pluse. 20 pips na obchodný deň by stačilo, poprípade aj menej, ale spoľahlivých.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...