Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

H4-H1 Tolik obrazku jsem vložil aby vysvetlit svuj pristup k vypočtum a jak vznikaji čisla. Timto nekonečnou řadu obrazku končim a doufam , že dalši prognozy budou pro čtenaře pochopitelne. Děkuji za trpelivost. Přiště budou jen par obrazku denně.

8869

Odesláno

Technická připomínka
Snažil jsem se to tady louskat, ale popravdě mi to moc nedalo. Pokud se jedná o TA, myslim že každej kdo chce diskutovat o vývoji měn tak má asi svojí kuchařku na TA. Mě by spíš zajímaly komentáře více fundamentální, myslim že právě na forexu hrají významnou roli, a popravdě jsem z fundamentů které pravidelně sleduji volaký zmetěný. Obchoduji Eurodollar a ačkoliv jsem o makroekonomice už něco slyšel, tak málokdy na základě fundamentů odhadnu další dění. Prostě mě stále překvapují.
Konkrétně: např. dolar posiloval díky krizi, která se nyní dostala (snad) na dno a např. US ekonomika se zvedá rychleji jak evropská asi spíš díky tomu že v US začala krize první. Před několika týdny když začaly znovu růst akciové indexy a na trhy se začal vracet optimismus jsem očekával návrat k euru, které od poloviny března do pol. dubna stále sláblo. Teď by situace na trzích měla euru svědčit, ale nevrátí se znovu pod 1.29? Teoreticky i díky kvantitativnímu uvolňování Fedu by mělo v násl. měsících euro růst vůči dolaru, ale podmínkou asi bude aby se vzpamatovala evropská ekonomika. No tak uvidíme, nemám sice MM a systém postaven tak abych mohl být v pozici týdny natož měsíce, přesto podvědomě budu s takovým vývojem trochu počítat.

Odesláno

Dobry den. Existuje t.zv. idikátor " Oběti Oandy" , ale buhožel volně neni dostupný. Dnes nam indikátor napovida, GBP/USD ma směr UP. Toto je muj suběktivni názor a vubec netrvám , že má byt jen tak. Zkusime a uvidimé , co bude ke konci dne.

9064

Odesláno

to Fletmaster:

myslim, ze v poslednom obrazku mas chybu ...ten kvadrant, ktory mas oznaceny modrou farbou je kvadrant......celkovo long V ZISKU....... nie v strate...to su ludia, ktori maju otvorene pozicie long pod sucasnym kurzom, takze musia byt v zisku momentalne. ten kvadrant oznaceny cervonou su ludia, ktori maju otvorene sell pozicie a su momentalne v strate, takze to je ok, to su ludia, ktori prerabaju. kvadrant, ktory sa nachadza nad modrovyznacenym su ludia, ktori su long a momentalne prerabaju.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...