Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se, je-li můj dotaz na úvod (můj první) příliš prostý, ale i tak, myslím, že by mi nejlépe odpověděli zkušení senioři al'a Sid nebo Volf.....a další
Zatím, obchoduji jen pár EURUSD a odpoledne jsem čekal jako mnozí na výsledky dat z US. Protože byla horší, nebo stejná jako forecast, čekal jsem, že EUR posílí, ale mému ohromnému údivu spadla cena o pekných pár desítek pipsů dolů a posilnil dolar.
Teď čekám na večerní vyhlášení FEDu - co bude, když (což se domnívám, že ano) ponechá int.rate na 2%.
Čekal bych, že Euro posílí, ale bude tomu opravdu tak ? Co si o tom prosím myslí zkušení ?:

Děkuju za vysvětlení............

FXman

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

FXman:
Pokud se výsledek zpráv liší od předpokladu, záleží na tom, kolik, pak většinou k pohybu dojde, minimálně k prvotní špici. Pokud je ale výsledek podle předpokladu, rozhoduje nálada trhu nebo skryté očekávání trhu, pro mě je vždy pohyb nejistý a tyto stavy neobchoduji.
Milan

Odesláno

AHOJ AHOJ

Zase jsem tady priblizne pul roku nebyl. Behem semestru jsem na financnika nechodil, bylo toho hodne ve skole. Ale obchodoval jsem a propracovaval jsem mou strategii. Protoze jsem nemel cas sedet dlouhe hodiny u pocitace, tak jsem presel z me 15min strategie na 4h timeframe a z ciste fundamentalniho zpusobu obchodovani prikladam nyni stejnou dulezitost i technicke analyze. Pocet obchodu se mi dramaticky snizil, ale zaroven i neziskove obchody se vyrazne redukovaly. Pozice jsem zacal drzet dlouho. Vetsinou nekolik dni, vyjimecne dokonce dva tydny.
Ale tak hlavne kvuli cemu jsem se rozhodl zase neco napsat, je ze jsem se s vama chtel podelit o tu novinku v cms, jak nam ted dali spread 2 pipy. Cekal jsem ze neco takoveho vymysli, obzvlast, kdyz GFT nabizi jeden. To me celkem potesili kazda troska je fain, da se ted trosku driv nastavit breakeven.
tak zatim

Odesláno

Zdravim do Forexu,

Jsem tu poprve jelikoz obchoduji ropu, nicmene bych se rad zeptal, jakozto zasvecenejsich, co se dnes presne stalo na paru EUR/USD. Cekal jsem po zvysenych urokovych sazbach v EU a nepriznivych zpravach na pracovnim trhu v USA prkaticky opacny pohyb,nez ten ktery trh predvedl. Jiste byl to posledni den pres prodlouzenym vikendem v USA,cili se mohlo hodne prodavat z tohoto duvodu,mozna tech ctvrt bodu nikoho nevydesilo,ale prece jenom pohym to nebyl zrovna malej. Nejaky myslenky,nazory, jak to teda bylo?

Diky
Viktor
Odesláno

ihned.cz:
Euro však oslabuje k dolaru poté, co prezident Evropské centrální banky Jean-Claude Trichet uvedl, že současná úroveň úrokových sazeb přispěje k dosažení cíle cenové stability.
Tímto výrokem Trichet naznačil, že čtvrteční zvýšení úrokových sazeb o čtvrt procentního bodu je spíše jednorázovou záležitostí a další vývoj sazeb bude záviset na ekonomických makrodatech.

Trichet také řekl, že v ekonomice nadále přetrvávají rizika ekonomického růstu. Euro po výrocích Tricheta oslabuje pod hladinu 1,58 USD/EUR až na aktuálních 1,5745 USD/EUR, zatímco před nimi obchodovalo na 1,5890 USD/EUR.

Odesláno

[b]to lisakus:[/b] Ahoj.
Jsem se dověděl, že obchoduješ přes ActiveTrades. Píchlo by mi pár informací, jest-li by ses chtěl podělit. Pokud ano, tak sem dej hlášku, já bych se Tě zeptal na co bych chtěl a Ty bys mi odpověděl co budeš chtít. Něco kolem obchodování u nich. Žádné osobní ap.
Pokud bys byl té lásky, možná by bylo rozumnější to přesunout do vlákna "Brokeři".
Dík

Odesláno

airmike
to som zase ja. Klikol som na Surový nafta diagram a nič. (Brent oil chart = Lehký kulomet impregnovat diagram. :) )
Graf sa objaví až otvorí Londýn? Nedá sa niekde navoliť graf z piatka?

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> oskalpované bondy

Oskalpovanou hlavu Jima Hawkinse chápu, ale co je tohle... Byl by k tomu nějaký komentář???
Díky.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...