Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

to all,

keďže som sa vrátil z dovolenky, trocha sa zorientovávam - preto jedna otázka ( hlavne na sida a radovana ) ako to dnes vidíte s trhom keď japonci a amíci majú voľno? fundamenty s európy sa mi totiž zdajú celkom jedlé na pohyb.

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to radovan:
hej hej, aj ja to nejak tak vidim. A udajne by mal byt zaujimavy v japonsku zajtrajsok a hlavne napozajtra... Uvidim. Typoval by som to na severnu cestu na cable aj na eurodolari.

Odesláno

SID
zdravim ta Sid. Neviem ci je to nahoda, ale odkedy nam vznikol chat, prestal si prispievat svojimi intraday prognozami, ktore nam velmi pomahali. Ani tvoje zelene tapety, ktore ciastocne motivovali sa tu uz neukazuju. Prestal si sa venovat forexu?
Ralf

Odesláno

Ralph
zvědavý a ještě srandista...:-)..aktivitám na trzích se věnuji stále a možná ještě intenzivněji..:-)..a už holt není tolik času na příspěvky..
SID

Odesláno

forexgump,
... komentáre predsatviteľov FEDu budú dnešným akcelerátorom. V prípade, že FED vráti svoju prioritu k inflačnému mandátu, zelená bankovka môže konečne zaútočiť po kľúčovom supporte na 1.3970/80. Pri tom prehlbovanie realitných problémov už zrejme nebude trhom tak citlivo vnímané. Za naopak "holubičí" komentár by sa považovalo neustále zhoršovanie na medzibankovom úverovom trhu, pričom v takom prípade by FED volil skôr "neutrálny" postoj, čo v takto nabudenom trhu môže viesť k strtám USD späť nad 1.41 k 1.4150.

Odesláno

fxgump
nevím jak ostatní, ale já směle obchoduji...:-)..jel jsem to co ty + euro, na USD/CAD jsem dnes nešel..dnešek byl na fundamenty jalový, zítra budou naopak hody..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...