Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

habaso:
ne zcela jsem pochopil, zda jsou k něčemu podobné informace, které zde uvádíš. Pokud chceš něco sdělit, řekni to, prosím naplno a neuváděj zde obecně platné věci, které každý, kdo se zabývá tradingem, stejně ví. Myslím, že by společnému vzdělávání daleko více prospělo, kdyby každý, kdo má k tematu cokoli co říci, seznámil ostatní s principy, na základě kterých obchoduje, a neuváděl zde: "je vse je ve foru, staci cist a hledat a zkouset".

Jinak překlady programování MT4 jsou ve wiki a průběhy po vyhlášení news jsou na stránkách Darkmana news.forex-area.info

Milan

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ok, Ty DarkManovi stranky jsem neznal. Wiki jsem take nezkoumal, cetl jsem jen diskuze a serial od SIDa.

Nicmene stale nabizim vytvoreni aplikace na sledovani historie fundamentu. Mam na mysli neco, co bude umet vyhledavat a udela trebas graf zavislosti zmen ceny na odchylce fundamentu od predpokladu. A nechci tim ani konkurovat, ani vydelavat pres SEO a Google. I kdyz jako cesta k penezum to take jde.

Jinak neco konkretniho:
Doporucuji pro chopujici trh vyzkouset, kolik uspesnych obchodu dle pouzivane strategie nasleduje za uspesnymi obchody. A kolik neuspesnych za neuspesnymi. A pak se zamyslet nad tim, zda neni nekdy lepsi prestat a pockat, az se to rozhybe. I kdyz tim nektere uspesne obchody neudelate. A o tom, co lze pouzit pro mereni toho, ze se trh rozhybal jsem uz par veci rekl na jinem vlakne. Kdyz se zacne najednou prudce menit cena, meni se i spousta dalsich veci. Pri prudke zmene ceny je daleko od nuly MACD, je velika absolutni hodnota derivace libovolne odvozeniny plovouciho prumeru, prudce roste vzdalenost hranic bollingerovych pasu, meni se vektory x dalsich ukazatelu. Mam z toho vseho mozneho zkompilovanej svuj indikator, kterej probudi system.

Taktez jde s uspechem pouzit nejake S/R linie.

Good Luck

H.

Odesláno

Jake indexy a co?

Tu aplikaci samozrejme ano, to usinani nevim. Tu vektorovou matematiku mam vyzkousenou a odpozorovanou, nevim jestli plati na indexy. A pokud ano urcite jinak odladena. Ale v principu by mohla.

I kdyz teoreticky je index poskladan slozenim emoci x ruznych lidi nad x ruznymi castmi indexu a tudiz vliv tech emoci ve smylu vyznamneho pohybu ci korekce po jinem vyznamnem muze byt nizsi. A nebo take ne. Musel bych to zkouset a zatim nebyl cas. FX ho komzumuje 14hodin denne 5 dni v tydnu.

Good Luck

H.

Odesláno

slo mi jen o akciove indexy a jejich reakce na makro data. reaguji stejne velmi zive. to jen jestli budes delat nejakou aplikaci, ze bys tam mohl prihodit zakladni US indexy. jen navrh. nevim jak jsi to myslel ze je index poskladan slozenim emoci atd. to je u men taky.

Odesláno

Tak to ano, zahrnout do aplikace pro sledovani zmen po fundamentech i akciove indexy. To neni problem. Budu to pripravovat i timto smerem.

Jak jsem psal, delam si to pro sebe, protoze bych tim chtel ziskat do krve lepsi predstavu o vlivu makroekonomickych velicin na ceny. Neco jako ma a parkrat prezentoval vysledky ve forme grafu poslednich fundamentu Ghandi, ale jako webovou aplikaci s exportem do excelu.

Good Luck

H.

Odesláno

nechci tady delat reklamu, uz to tady jeden clovek, prasknu Lisakuse :-), rekl. jelikoz vy jste velmi dobri, tak me zajimalo jestli se zucastnite.

alpan,
no pokud ti to pujde live, tak na 911 budes mit celkem rychle. zas tak draha neni. R65 i Sid by to mohli kupovat detem na hrani :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...